Κατηγορίες
Αθλήματα

Παραμένει “κυανόλευκος” ο Λευτέρης Μπούτος, τρεις ανανεώσεις ο Άρης Νίκαιας

Με τη φανέλα του Ιωνικού ΝΦ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Λευτέρης Μπούτος, ενώ την ίδια ώρα ο Άρης Νίκαιας κράτησε τους Μιχάλη Μαλανδρένια, Βαγγέλη Γραμματικόπουλο και Γιώργο Μελετάκο.

Οι ανακοινώσεις :

“Το τμήμα Handball του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Λευτέρη Μπούτο για την προσεχή σεζόν 2020-2021.

Αν υπήρχε βραβείο rookie of the year, για εμας δικαιωματικά θα το κέρδιζε ο Λευτέρης! Στην πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν στην handball premier κατάφερε να πετύχει 48 γκολ (3,00 μ.ο) όντας ο 3ος σκορερ της ομάδας μας.

Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός οτι το επίτευμα αυτο προήλθε παίρνoντας φανέλα βασικού, στο τέλος του πρώτου γύρου, ως αριστερό εξτρέμ, μια θέση που δεν είχε αγωνιστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Του ευχόμαστε πάντα υγιής και πολλές επιτυχίες με τον Ιωνικό μας”.

“Ο Άρης Νίκαιας συνεχίζοντας την ιστορική αθλητική του πορεία εισέρχεται σε νέα εποχή, ειδκών συνθηκών λόγω της ανησυχίας για την επίδραση της πανδημίας CoViD19 αλλά και την ολοκλήρωση της προπονητικής καριέρας του Τάκη Μελετάκου που έχει συνδεθεί άρρηκτα με κάθε αγωνιστική πρόοδο και επιτυχία της ομάδας.

Επιθυμία της Διοίκησης αλλά και του νέου προπονητή Γιάννη Γρηγοράκη είναι της προσπάθειας αυτής να ηγηθούν οι αρχηγοί και παίχτες “σύμβολα” της ομάδας.

Με χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε τη συνέχεια της συνεργασίας μας με τον Μιχάλη Μαλανδρένια, τον Βαγγέλη Γραμματικόπουλο και τον Γιώργο Μελετάκο τους οποίους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected