Διάφορα - Συνεργάτες

Το ντέρμπι της δεύτερης θέσης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, το βράδυ στις 21:30, με την Ενωση, να έχει ως στόχο να καλύψει τη διαφορά των τριών βαθμών, για την δεύτερη θέση με νίκη.

‘Ενα πολύ σπουδαίο ματς, ένα ντέρμπι “δικεφάλων” που αναμένεται να προκαλέσει…sold out απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Μετά την επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανέβει ξανά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League και στο συν τρία μπροστά από την ΑΕΚ. Η Ενωση, μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού, με 3-1, στο αθηναϊκό ντέρμπι, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το τρίποντο.

Πλέον, με τα νέα δεδομένα, η ΑΕΚ βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση και κυνηγάει δύο νίκες, ώστε να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Ενωση, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, τα τρία εκτός έδρας, πετυχαίνοντας μάλιστα και 11 γκολ!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό, στα play off, είναι η μοναδική στα 16 τελευταία για το πρωτάθλημα και μοναδική στα 22 τελευταία επίσημα. Μεταξύ άλλων, το συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα, σπάνια δεν βρίσκει δίχτυα, καθώς έχει σκοράρει και στα 13 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Τελευταία φορά, όπου δεν έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, ήταν στις 26 Ιανουαρίου, με τον Ολυμπιακό (0-0).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected