Κατηγορίες
Αθλήματα

Εκπληκτική στιγμή : H 13χρονη που κέρδισε το Νο.54 του κόσμου!

Η Brenda Fruhvirtova έχει γεννηθεί το 2007 και χθες πανηγύρισε μια πολύ εντυπωσιακή νίκη εις βάρος της Katerina Siniakova στο Prostejov!

Αν και σε τουρνουά επίδειξης, η Top 60 νίκη της μόλις 13χρονης Brenda Fruhvirtova δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο του τένις. Η μικρή Τσέχα τενίστρια, η οποία είχε κατακτήσει το γνωστό τουρνουά junior Les Petis As τον Ιανουάριο, επικράτησε της Siniakova, Νο.7 στην Τσεχία και Νο.54 στην παγκόσμια κατάταξη, με 7-6 (5), 6-1.

Τρεις φορές συνολικά η Fruhvirtova βρέθηκε πίσω με break στο 1ο σετ, με την τελευταία να είναι στο 11ο game (5-6). Έσβησε και ένα set point στο σερβίς της Siniakova (6-5, 40-30), για να στείλει το σετ στο tie-break, όπου κατάφερε να επικρατήσει με 7-5. Στο 2ο σετ η 13χρονη προηγήθηκε με 2-0 και κέρδισε τα 4 τελευταία games, για να φτάσει στο 6-1 και να σφραγίσει μια πολύ μεγάλη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 2η νίκη για την Fruhvirtova στο τουρνουά επίδειξης Prostejov Open της Τσεχίας, καθώς είχε κερδίσει και την Anna Siskova, No.559 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3, 6-1, την Τετάρτη.

Σήμερα θα αντιμετωπίσει την Darja Vidmanova που επίσης έχει 2 νίκες έως τώρα στο τουρνουά και η νικήτρια αυτού του αγώνα θα πάρει την 1η θέση του ομίλου και την πρόκριση για την ημιτελική φάση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected