Διάφορα

Εισαγγελική παρέμβαση για την προβολή του βίντεο με την επίθεση στην Κοζάνη, αντιδράσεις από τους συγγενείς για τις σκηνές βίας

Οι ενέργειες του προϊσταμένου της ΔΟΥ Κοζάνης, Ιωάννη Ποδιώτη να “κατέβει”, από το διαδίκτυο το βίντεο της επίθεσης με το τσεκούρι, έπιασαν τόπο αν και πλέον είναι αργά…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, o προϊστάμενος της ΔΟΥ από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο με την επίθεσης με τσεκούρι, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες ώστε να “κατέβει, από το διαδίκτυο.

Ήρθε αρχικά σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ ζητώντας τις δικές τους ενέργειες. Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών, που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικο υλικό. Κανείς δε γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο κι αναμένεται να διερευνηθεί.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών που δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη εξέδωσε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Από αυτό προκύπτει ότι οι δύο από τους τρεις τραυματίες δίνουν μια εξαιρετικά δύσκολη μάχη, για την ίδια τους τη ζωή.

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών η οποία νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή χωρίς επιδείνωση.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης τα οποία μας δίνουν αμυδρές ελπίδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected