Γ Εθνική / Τοπικά

Στα πράσινα και τη νέα σεζόν ο Νίκος Σταυρόπουλος, ανανέωσαν στον Ηρακλή οι Χατζηαντωνίου και Σκριβάνος

Ανανεώσεις σε Ακράτητο και Ηρακλή Ψαχνών, καθώς αμφότερες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Η ομάδα των Άνω Λιοσίων ανακοίνωσε την παραμονή του 29χρονου μέσου, Νίκου Σταυρόπουλου ενώ το συγκρότημα της Εύβοιας κρατά και τη νέα σεζόν τους Παναγιώτη Σκριβάνο του Λ. και Χαράλαμπο Χατζηαντωνίου.

Αναλυτικά :

“Ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Νίκο Σταυρόπουλο.

Σε συμφωνία ήρθε η διοίκηση με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή Νίκο Σταυρόπουλο ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για μια ακόμα χρονιά επιβραβεύοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο την περσινή του καλή παρουσία.

Θεωρούμε ότι ο έμπειρος μέσος θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε ο Ακράτητος να πετύχει τους στόχους του. Νίκο καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Νίκο Σταυρόπουλο.Σε συμφωνία ήρθε η διοίκηση με τον…

Gepostet von Akratitos fc am Mittwoch, 22. Juli 2020

“Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σκριβάνο του Λάμπρου με την ομάδα μας και την νέα αγωνιστική περίοδο.”

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σκριβάνο του Λάμπρου με την ομάδα μας και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Gepostet von ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ am Dienstag, 21. Juli 2020

“Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Χατζηαντωνίου με την ομάδα μας και την νέα αγωνιστική περίοδο”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΟ Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Χατζηαντωνίου με την ομάδα μας και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Gepostet von ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ am Dienstag, 21. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected