Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Στον ΑΣΕΔ τη νέα σεζόν ο Βασίλης Κουρουτζίδης

Κάτοικος Αθήνας θα είναι από τη νέα σεζόν ο Βασίλης Κουρουτζίδης, ο οποίος συμφώνησε με τον ΑΣΕ Δούκα.

Ο 26χρονος πίβοτ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως είναι μια πρόκληση και πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση :

“Από τη Δράμα… προσγειώνεται στο Μαρούσι καθώς το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα έκανε «δικό» του τον Βασίλη Κουρουτζίδη (1994, 1.97μ)! Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος έχει εικόνες και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Handball Premier και είναι έτοιμος να βάλει το «λιθαράκι» του στη φετινή προσπάθεια των «μπλε»…

Για τον 26χρονο πίβοτ η μεταγραφή του στον Δούκα αποτελεί μια μεγάλη αγωνιστική πρόκληση. Ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα Δραμινός και για περισσότερο από μια δεκαετία έχει παίξει χάντμπολ στην Bianco Monte Δράμα ’86. Φέτος όμως αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, συνδύασε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με το χάντμπολ και αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τα στελέχη του τμήματος του ΑΣΕΔ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν ιστορικό σύλλογο, όπως αυτόν του Δούκα. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του νέου μου συλλόγου», σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Κουρουτζίδης που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Δράμας ’86 για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια: «Ένα ευχαριστώ θα ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να πω στα στελέχη της Bianco Monte Δράμας 1986. Φυσικά δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους κ.Τογανίδη Θεόδωρο, κ.Δεμερτζίδη Σάββα και κ.Βαλαβάνη Αθανάσιο που ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριξαν καθώς επίσης και στους συμπαίκτες μου που μοιραστήκαμε μαζί έντονες αθλητικές στιγμές».

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Βασίλη Κουρουτζίδη στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία!”

Κατηφορίζει στο Μαρούσι ο Βασίλης Κουρουτζίδης…#Ased #DoukasHandball

Gepostet von ΑΣΕ Δούκα – AC Doukas am Dienstag, 21. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected