Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και τυπικά Νίκος Κουρμπανάς για τον πάγκο

Τη συνεργασία του με τον Νίκο Κουρμπανά ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος.

O 58χρονος (22/03/1962) τεχνικός με καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας συμφώνησε με την ομάδα της Αλικαρνασσού και θα εργαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ομάδα της Κρήτης.

Τελευταία φορά βρέθηκε στον πάγκο του ΑΣ Ρόδου και παλαιότερα σε Εθνικό, Παναιγιάλειο, Πανηλειακό, Καλλιθέα, Καλαμάτα, ΠΑΣ Κόρινθος, Βύζαντα Μεγάρων, Λαμία, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα και Φωστήρα.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Νίκου Κουρμπανά.

Ο νέος προπονητής της ομάδας διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς σαν ποδοσφαιριστής φόρεσε για πέντε χρόνια την φανέλα του Παναθηναϊκού,αλλά είχε και συμμετοχές με την Εθνικής Ελλάδος. Επίσης αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, στον Πανιώνιο, στην Κόρινθο αλλά και σε άλλες ομάδες.

Σαν προπονητής ξεκίνησε την καριέρα με τη Μαρκό το 1997 και ακολούθησαν ομάδες όπως η Νίκη Βόλου, η Παναχαϊκή, η Καλλιθέα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα, η Λαμία, η Καλαμάτα, ο Παναιγιάλειος κ.α. Την περσινή σεζον διετέλεσε προπονητής στον Α.Σ. Ρόδου.

Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Ευχόμαστε να έχεις υγεία, μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και από τον πάγκο της ομάδας να οδηγήσεις τον σύλλογο σε επιτυχίες και στις υψηλές θέσεις, εκεί που ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανήκει σύμφωνα με την ιστορία του αλλά και τις προσδοκίες των φιλάθλων μας!”

Ο Κουρμπανάς και επίσημα στον Ηρόδοτο!Η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Νίκου…

Gepostet von Irodotos FC am Montag, 27. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected