Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Γκολ στην Ελβετία – Συνδυασμός στη Νορβηγία

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Τρίτη σήμερα και κοιτώντας πίσω στον χρόνο διαπιστώνουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά μικρό κουπόνι σε σχέση με τα προηγούμενα και η αλήθεια είναι ότι με την ολοκλήρωση σχεδόν όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και με την παράλληλη αγωνιστική δράση των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων ήταν κάτι που περιμέναμε. Μόνο οι Ιταλοί στην ουσία είναι ακόμα στις επάλξεις και αυτοί για λίγο ακόμα ενώ και οι Άγγλοι χρωστούν λίγους ακόμα αγώνες μπαράζ για την Τσάμπιονσιπ. Μια Τσάμπιονσιπ, που για να λέμε την αλήθεια, αρχίζει σιγά σιγά να μας δίνει πολλές πληροφορίες για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Η Φούλαμ χθες έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Κάρντιφ και εξασφάλισε την συμμετοχή της – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στον μεγάλο τελικό ανόδου. Την Τετάρτη θα ξέρουμε και ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Λονδίνου με την Σουόνσι να έχει το προβάδισμα. Προς το παρόν θα πάμε στα δικά μας και στους σημερινούς αγώνες που εκτός των δύο που έχουν επιλεγεί, δεν βλέπουμε κάποια άλλη ευκαιρία, που να μας εξιτάρει. Το ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα πάμε είναι της Ελβετίας που έχει λίγη ζωή ακόμα και μάλιστα γίνονται πράγματα και θαύματα και το έτερο πρωτάθλημα είναι αυτό της Νορβηγίας με τη δεύτερη κατηγορία της, την OBOSLINGEN να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δύο αγώνες, σε δυάδα προτείνονται και μάλιστα σε μια αξιόλογη απόδοση. Συνιστούμε μέτριο ποντάρισμα. Πάμε να δούμε την ανάλυση των αγώνων και τις προτάσεις μας:

Χαμ Καμ – Ράνχαϊμ (20:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Χαμ Καμ με την Ράνχαϊμ. Η Χαμ Καμ γνωστή κατοικοεδρεύουσα στην β΄ κατηγορία της χώρας αγνοεί τα μεγαλεία της Ελίτεσεριεν εδώ και πολλά χρόνια και όπως οδεύει φέτος δεν θα τα δει. Έχει ένα μέτριο ρόστερ αλλά εφόσον παίξει ποδόσφαιρο και ξεφύγει από την νοοτροπία των φιλικών θα καταφέρει να σωθεί. Τίποτα το σημαντικό δεν έχει να επιδείξει εδώ και μια διετία με την δεκάδα να αποτελεί σταθερά της. Η άμυνά της είναι απερίγραπτη και για την ακρίβεια τελείως ανύπαρκτη ενώ επιθετικά πάει περίφημα. 3/4 gg+over 4.5 έχει και συνολικά 3/4 over 3.5 και δεν πρόκειται να τα καταφέρει, αν συνεχίσει έτσι. Ιδιαίτερη ομάδα με τρομερή έφεση στις ανατροπές! Η Ράνχαϊμ είναι πολύπειρη, παλιά καραβάνα στην κορυφαία κατηγορία και φυσικά σε αυτήν στην οποία επέστρεψε μετά τον περσινό υποβιβασμό της. Ξέρει να διαχειριστεί τους αγώνες αυτούς, ήδη μετρά 3 νίκες σε 4 αγώνες και μάλιστα με τεράστια σκορ και όποτε συναντιούνται αυτές οι δύο σπάνε τα κοντέρ. Κίνητρο έχουν, επιθέσεις έχουν, άμυνες ανύπαρκτες, οπότε πάμε με τον συνδυασμό: GG+over 1.77 (Stoiximan).

Νόμιμο στοίχημα στη bwin.

Ζυρίχη-Σιόν (21:30):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Ζυρίχης απέναντι στην Σιόν. Με 3 αγώνες να μένουν η Ζυρίχη και 3 νίκες να πετύχει δεν θα φτάσει λογικά την Σερβέτ, που έστω 2 βαθμούς ακόμα μπορεί να πάρει, οπότε την θεωρούμε ως αδιάφορη σήμερα. Η Σιόν βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, μπορεί να σωθεί, έφτασε μια ανάσα από την σωτηρία και θέλει βαθμό ή βαθμούς, απέναντι σε μια Ζυρίχη που είναι σε τραγική κατάσταση αγωνιστικά. Ωστόσο, θα επιλέξουμε τα γκολ, γιατί η Σιόν δεν πείθει αμυντικά. Καλή σκέψη το Χ2Δ πάντως. GG στο 1.53 (Stoiximan). Καλή σας τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected