Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σημεία των καιρών : Στην ΕΠΣ Ευρυτανίας δήλωσαν 6 ομάδες και δόθηκε παράταση!

Παράταση έως τις 20 Αυγούστου πήραν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και το κύπελλο της ΕΠΣ Ευρυτανίας περιόδου 2020-2021, τέσσερις ημέρες πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης (24/8)!

Ένα ισχυρό ακόμη δείγμα πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει σημαντικά ζητήματα, που επιδεινώθηκαν μετά την πανδημία του Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evrytaniasport, έχουν δηλώσει συμμετοχή έξι σωματεία και συγκεκριμένα ο ΑΟ Ποταμιάς, ο Αίολος Καρπενησίου, η Φραγκίστα, η ΑΕ Καρπενησίου, το Ραπτόπουλο και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

Η τελευταία δήλωσε συμμετοχή για πρώτη φορά στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα οι: ΠΑΟΚ, Άγραφα και Κρίκελλο. Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε πέρσι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας, ενώ οι δυο τελευταίοι ήταν οι μοναδικοί που είχαν δηλώσει συμμετοχή στη Β’ ΕΠΣΕ, η οποία δεν διεξήχθη.

Όσον αφορά το κύπελλο Ευρυτανίας στις συμμετοχές προστίθεται ο εκπρόσωπος του νομού μας στη Γ΄ Εθνική ΑΠΟΚ, ενώ δεν έχει δηλώσει συμμετοχή το Ραπτόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected