Κατηγορίες
Super League 1

Αποκαλύψεις από τον Θοδωρή Καρυπίδη για το γήπεδο, τι είπε για τον Ουάρντα

Το πλάνο για την ανακατασκευή του «Κλεάνθης Βικελίδης» αποκάλυψε στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, το έργο θα γίνει σε τρεις φάσεις, αρχής γενομένης από τη Θύρα 2.

Το συνολικό κόστος του έργου θα φτάσει στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

«Γίνεται προσπάθεια για το γήπεδο, έγινε συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα, για να προχωρήσουμε για την ανακατασκευή του γηπέδου. Θα γίνει αυτό σε τρεις φάσεις. Έχουμε επισκεφθεί την ΓΓΑ και το τεχνικό τμήμα και δουλεύουμε για να πάρουμε την αδειοδότηση του γηπέδου και σύντομα θα υπάρξει μια παρουσίαση.

Πρώτα θα γκρεμιστεί η θύρα 2 και θα γίνει μια διώροφη κερκίδα, μετά τα πέταλα και μετά οι θύρες 7-9. Το έργο θα κοστίσει 30 εκατ. ευρώ, θα δούμε τι θα πάρουμε από την περιφέρεια και τα υπόλοιπα θα τα χρηματοδοτήσει η εταιρεία μας» δήλωσε για το θέμα ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Τι είπε για τον Ουάρντα αλλά και τον Ματέο

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη απαντάει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων σχετικά με την εικόνα της ομάδας, το μέλλον, την ενδυνάμωση του ρόστερ, τις δικές του ενέργειες.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έχουν τεθεί, κάποια βασιζόταν στις φημολογούμενες σχέσεις του με τον Ολυμπιακό. Ο Καρυπίδης δεν δίστασε να απαντήσει υποστηρίζοντας ότι προστατεύει τα συμφέροντα του Άρη ενώ τόνισε ότι θα έπαιρνε παίκτες καλούς από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εγώ πέντε χρόνια δέχομαι κριτική που είναι άδικη. Γιατί να μην λέει κανείς για τη συμμαχία του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και πολλές φορές οι απόψεις τους ταυτίζονται και μιλούν για συμμαχία Άρη – Ολυμπιακού; Είναι κακό όταν ταυτίζονται οι θέσεις μας; Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Πέρσι ψηφίσαμε Λυσάνδρου, ήμασταν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Εγώ διαφυλάττω τα συμφέροντα του Άρη. Αν μπορούσα να τους πάρω τον Ουάρντα, θα τον έπαιρνα. Με ενδιαφέρει να παίρνω παίκτες καλούς για τον Άρη κι ας είναι από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Γίνεται προσπάθεια να πάρουμε τον Ματέο. Συζητήσαμε με τον Αστέρα, ήταν αρνητικοί, ο παίκτης θέλει να έρθει, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαστε σε διαπραγμάτευση».

*με στοιχεία από το Metrosport

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected