Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει στον Αλμωπό ο Ασλαμπάλογλου, αποκτήθηκε ο Ρογγότης

Διεργασιών συνέχεια για τον Αλμωπό Αριδαίας που ανακοίνωσε σήμερα μία μεταγραφή και μία ανανέωση, αμφότερος για ποδοσφαιριστές από την Ημαθία.

Στους “κυανόλευκους” θα αγωνίζεται ο Γιώργος Ρογγότης, ο 24χρονος (05/06/1996) αμυντικός, ο οποίος είχε τρεις συμμετοχές φέτος στη Football League με τη φανέλα του ΠΟ Τρίγλιας, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Πιερικό, Νίκη Αγκαθιάς, ΑΕ Λευκίμμης, Αλμωπό Αριδαίας (στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2017/2018), Λαμία, Αιγινιακό, Παναχαϊκή και Βέροια U20.

Την ίδια ώρα, παραμένει στο ρόστερ ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου, ο 23χρονος (26/09/1997) μέσος, που θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα για τρίτη χρονιά.

Οι ανακοινώσεις : 

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την παραμονή του 23χρονου μέσου Δημήτρη Ασλαμπάλογλου για 3η σερί ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα μας, ενός ποδοσφαιριστή που ο αδαμάντινος χαρακτήρας του και η αγωνιστική του συνέπεια αποτελούν το σήμα κατατεθέν του.

Ο Δημήτρης ήταν από τους βασικούς πρωτεργάτες της περσινής εκπληκτικής μας πορείας και η παραμονή του στην ομάδα μας, ήταν μια προτεραιότητα που υλοποιήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη για κάτι διαφορετικό.

Δημήτρη η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομάδικό και ατομικό επίπεδο.”

Ανανέωσε και ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου!➡️ https://bit.ly/3i0g3Ks

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Dienstag, 4. August 2020

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός παλιού γνώριμου του Γιώργου Ρογγότη, αφού ο Ημαθιώτης υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας την σεζόν 2017-18 ερχόμενος την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής γεννημέννος στις 5 Ιουνίου του 1996, την σεζόν που πέρασε ανήκε συον Πιερικό και ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Αιγινιακό, Βέροια, Νίκη Αγκαθιάς, ΠΑΕ Λαμία Κ20, ΑΕ Λευκίμμης.

Η προσθήκη του μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, καθώς εντάσσουμε στην ομάδα μας έναν πρωταθλητή και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Αλμωπός καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τον νέο του μεταγραφικό απόκτημα και δου εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα.”

Στον Αλμωπό Αριδαίας ο Γιώργος Ρογγότης! ➡️ https://bit.ly/30rFCOU

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Dienstag, 4. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected