Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον Φίλιππο Βέροιας ο Tevin Ferrel

Την απόκτηση του 25χρονου διεθνή με την Αγία Λουκία, Τέβιν Φέρελ ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας.

Αναλυτικά :

“Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Tέβιν Φέρελ.

O 25χρονος διεθνής από την Αγία Λουκία, θα αποτελέσει τον πρώτο ξένο αθλητή στην ιστορία του Φιλίππου Βέροιας, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν 2020-2021 της Volley League.

Ο Tevin Curtly Ferrel Marcus Jr St Jean, όπως είναι το πλήρες όνομα του πρώην αθλητή της Ελπίδας Αμπελοκήπων είναι γεννημένος στις 29.09.1995 στην μαγευτική Σάντα Λουτσία της εξωτικής Καραϊβικής και έχει ύψος 2.00μ.

Ο νεοαποκτηθείς μπλοκέρ έχει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα μας στην δύσκολη φετινή αποστολή της για διάκριση στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Φερέλ, που καρφώνει στα 3.60μ κα μπλοκάρει τους αντιπάλους του στα 3.45μ έκανε ντεμπούτο στη Volley Leagie το 2016 για λογαριασμό του Ηρακλή Χαλκίδας και ακολούθησαν οι εμφανίσεις του με Παναχαϊκή, ΑΕ Κομοτηνής και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Με την ομάδα του Lewis College που αγωνίστηκε στην πατρίδα του έχει σημαντικές διακρίσεις, ενώ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, τόσο του βόλεϊ, όσο και του μπιτς βόλεϊ.

Καλωσορίζουμε τον Τέβιν Φέρελ στο Φίλιππο Βέροιας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις”

Έναρξη συνεργασίας με Τέβιν Φέρελ«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να…

Gepostet von Φίλιππος Βέροιας Volleyball am Dienstag, 4. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected