Κατηγορίες
BET

Προβάδισμα η Ίντερ, γκολ με 1.95 και ρίσκο στη Δανία

Το Europa League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βόλφσμπουργκ και Κοπεγχάγη-Μπασάκσεχιρ παίζουν τις ρεβάνς, ενώ Ίντερ και Χετάφε θα αγωνιστούν σε μονή αναμέτρηση σε ουδέτερο έδαφος για μία θέση στους «8».

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (19:55)

H Σαχτάρ Ντόνετσκ κατέκτησε πανεύκολα το πρωτάθλημα Ουκρανίας, τερματίζοντας στο +23 από τη δεύτερη θέση. Έπαιξε εξαιρετικό και φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο, δίκαια έφθασε στον τίτλο και σημείωσε αρκετά ρεκόρ. Πλέον στρέφει την προσοχή στη ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ, έχει προβάδισμα μετά τη νίκη με σκορ 2-1 με τη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία. Ο τεχνικός Λουίς Κάστρο δεν υπολογίζει στον τραυματία Ισμαΐλι (βασικός μπακ). Η Βόλφσμπουργκ έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στις 27/06, όταν και ηττήθηκε εντός έδρας 4-0 από την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Τερμάτισε στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα με 49 βαθμούς, θα δώσει προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη σεζόν. Ο κόουτς Όλιβερ Γκλάζνερ θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς τους Εμπαμπού, Γουίλιαμ (μπακ) και Στέφεν (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το σκορ (2-1) της πρώτης αναμέτρησης δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η Βόλφσμπουργκ καλείται να σκοράρει για να διατηρηθεί στο κόλπο της πρόκρισης, διαθέτει την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές να το κάνει. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 σε τιμή 1.95 στην Bet365.

Νόμιμο στοίχημα με Interwetten.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (19:55)

H Κοπεγχάγη πραγματοποίησε μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα Δανίας και τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Παράλληλα έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Κυπέλλου, το μόνο θετικό είναι η καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε 1-0 στην Τουρκία από την Μπασάκσεχιρ, πλέον καλείται να να σκοράρει και να μπει γερά στη μάχη της πρόκρισης. Ο τεχνικός Στόλε Σόλμπακεν δεν υπολογίζει στους Φίσερ (μέσος) και Μίκαελ Σάντος (επιθετικός). Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Εντόι (βασικός φορ). Η Μπασάκσεχιρ έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια έκανε σημαντικά βήματα προόδου, τελικά δικαιώθηκε φέτος και ανέβηκε στην κορυφή της Τουρκίας. Θα απουσιάσει ο επιθετικός Ρομπίνιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ανοιχτή η ρεβάνς στη Δανία, η Μπασάκσεχιρ έχει οριακό προβάδισμα με το σκορ από την πρώτη αναμέτρηση. Ισχυρή εντός έδρας στην Ευρώπη η Κοπεγχάγη, θα το παλέψει για να κάνει την ανατροπή. Ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία με το 3.20 στη Winmasters.

ΙΝΤΕΡ – ΧΕΤΑΦΕ (22:00)

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ίντερ, προέρχεται από νίκη με σκορ 2-0 στην έδρα της Αταλάντα. Ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με 82 βαθμούς. Παραμένει αήττητη για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις, με απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε άνετα τη Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία με δύο νίκες (0-2 και 2-1). Δεν προέκυψαν φρέσκα προβλήματα τραυματισμών, σταθερά εκτός πλάνων ο Βεσίνο (μέσος). Η Χετάφε πραγματοποίησε κάκιστη πορεία μετά την πολύμηνη διακοπή, κατέλαβε την 8η θέση στο πρωτάθλημα Ισπανίας και έμεινε εκτός Ευρώπης. Στο φινάλε ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Λεβάντε και οι 54 βαθμοί δεν ήταν αρκετοί. Για να βρεθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε τον Άγιαξ με συνολικό σκορ 3-2. Χωρίς σημαντικές απουσίες για τον τεχνικό Μπορδαλάς, που δεν υπολογίζει τους Μανόλοβιτς (εφεδρικός τερματοφύλακας) και Ετέμπο (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ίντερ έχει προβάδισμα, διαθέτοντας περισσότερη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Χετάφε δεν είναι χαμένη από χέρι, αλλά κρίνουμε πως δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί υπέρβαση στον θεσμό. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 1.5 γκολ με απόδοση 2.12 στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected