Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονιστικό τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη, έχασαν τη ζωή τους 10 άνθρωποι!

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με τραγικό απολογισμό 10 νεκρούς, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα το πρωί στον κόμβο Αρδανίου της Εγνατίας Οδού στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει το evros-news, ένα αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ με ελληνικές πινακίδες που είχε κλαπεί χθες από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και στο οποί επέβαιναν 12 άτομα συνολικά, έπεσε με ταχύτητα πάνω σε τσιμεντένια βάση του υπό κατασκευής σταθμού διοδίων και από την πρόσκρουση δυο επιβαίνοντες εκσφενδονίστηκαν στα χωράφια, ενώ οι άλλοι εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό.

Από διερχόμενους οδηγούς ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με δυο οχήματα και 6 Πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν όσους ήταν μέσα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έγινε η διακομιδή τους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος 7 από τους επιβαίνοντες, οι οποίοι είναι όπως όλα δείχνουν λαθρομετανάστες, αγνώστου καταγωγής μέχρι αυτή την στιγμή, όπως επίσης δεν έχει διαπιστωθεί αν ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες είναι ο διακινητής ή οι διακινητές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική, οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Αλεξανδρούπολης απεγκλώβισαν δύο τραυματίες και άλλα οκτώ άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Δύο ακόμα άτομα εντοπίστηκαν σε χωράφι πλησίον του δυστυχήματος, καθώς φαίνεται να εκσφενδονίστηκαν από τη σύγκρουση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected