Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του απόψε (22.00) κόντρα στη Γουλβς, με σκοπό να πραγματοποιήσει άλλη μια πρόκριση και να βρεθεί στο Final 8 της Γερμανίας, ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Απόψε το βράδυ λοιπόν το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20, στο κέντρο της Βέροιας) έχει την τιμητική του καθώς αναμένεται να κάνει…sold out, για το μεγάλο ευρωπαϊκό “ραντεβού” του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν απόψε στο «Μολινό» την 9η τους πρόκριση επί Μαρτίνς! Και τι πρόκριση… Με νίκη ή ισοπαλία από 2-2 και πάνω, οι Πειραιώτες θα πετάξουν απευθείας για το Final 8 του Europa League, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία!

Μεγάλο πλήγμα είναι η απουσία του Ζοσέ Ζα, ενώ ο Σεμέδο λόγω τιμωρίας μπήκε στο αεροπλάνο αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Ετσι, η αποστολή αποτελείται από τους:

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected