Κατηγορίες
Αθλήματα

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Φίλιππου Βέροιας (photos+vid)

Με αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” επίσημη προπόνηση του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας για τη σεζόν 2020-2021, το απόγευμα της Δευτέρας 10 Αυγούστου 2020 στο ΔΑΚ “Βικέλας”.

Τους παίκτες καλωσόρισαν εκ μέρους της Διοίκησης του τμήματος ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ο Γιάννης Δημητρίου και ο Σπύρος Σταματέλος.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής, Κώστας Τούτσης, τόνισε:

“Σήμερα έχουν προσέλθει 18 αθλητές, έχουμε κάποιες δικαιολογημένες απουσίες. Ξεκινάμε με προπόνηση στίβου. Την πρώτη εβδομάδα θα κάνουμε προπόνηση στη Νάουσα επειδή το Φιλίππειο και το ΔΑΚ Μακροχωρίου θα είναι κλειστά. Σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να στήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα.”

“Η ομάδα το τελευταίο διάστημα έκανε μια σοβαρή προσπάθεια. Ήρθαν παίκτες που είναι έμπειροι, κρατήσαμε και νέα παιδιά που δεν ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας την προηγούμενη χρονιά. Φέραμε και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος πιστεύω θα μας βοηθήσει αρκετά.”

“Θα δουλέψουμε όσο μπορούμε καλύτερα με βασικό σκοπό την ατομική βελτίωση σε πρώτη φάση. Με την δομή που έχει η ομάδα, είναι δεδομένο ότι σε πρώτη φάση δεν θα παίξουμε με τις ομάδες της Αθήνας. Θεωρώ ότι λίγο πολύ όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Αν έχουμε σταθερότητα στον τρόπο λειτουργίας, στην πρώτη φάση θα πρωταγωνιστήσουμε”.

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected