Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και τρίτος στην…παρέα από Πορτογαλία για τον ΑΟ Δαμάστας! (photos)

Νέα σημαντική προσθήκη για τον νεοφώτιστο στη Γ Εθνική, ΑΟ Δαμάστας που υποδέχτηκε σήμερα στο Ηράκλειο τον Πορτογάλο, Φιλίπε Ραμάλιο.

O 22χρονος (18/09/1998) μεσοεπιθετικός, γεννημένος στην Εβόρα της χώρας του, ανήκε από τον Γενάρη στη Μοντεμόρ και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Λουζιτάνο, Ρεντοντένσε και Γιβραλτάρ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά :

“Άρωμα Πορτογαλίας και… Δαμάστας απέκτησε απόψε το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με τις πορτογαλικές αφίξεις των τριών αστεριών του ΑΟ Δαμάστας!

Οι «παλιοί» Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μάρκο Μεϊρέλες, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΑΟ Δαμάστας και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Φιλίπε Ραμάλιο ή «Πίπο», έφτασαν στο Ηράκλειο και δεν βλέπουν την ώρα να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Δαμάστας!

Παρά το πολύωρο και κουραστικό ταξίδι από την Πορτογαλία μέσω Μασσαλίας, όπου άλλαξαν αεροπλάνο, οι τρεις Πορτογάλοι ήταν πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ο Μιγκέλ και ο Μάρκο που επέστρεψαν στο Ηράκλειο.

Στο «Νίκος Καζαντζάκης» τους υποδέχτηκαν αρχικά έξω από την αίθουσα αφίξεων ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Νίκος Ανδριαδάκης και το μέλος της διοίκησης κ. Γιώργος Μαθιουλάκης και στη συνέχεια τους καλωσόρισε και ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Δαμάστας κ. Γιάννης Νικηφόρος, με τον οποίο βέβαια ήταν σε συχνή επαφή με τον Μάρκο και τον Μιγκέλ όλο αυτό το διάστημα ενώ κίνησε και τις διαδικασίες για την απόκτηση και του «Πίπο».

Μάλιστα και ο φυσικός ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα στελέχη της Δαμάστας και μετέφεραν στους άρτι αφιχθέντες παίκτες το καλωσόρισμά του!

Οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές μάλιστα έκαναν στο αεροδρόμιο και το απαραίτητο Test COVID και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν προπονήσεις με τον ΑΟ Δαμάστας.”

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΤΑ! «ΠΑΤΗΣΑΝ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΜΙΓΚΕΛ ΟΛΙΒΕΪΡΑ, Ο ΜΑΡΚΟ ΜΕΪΡΕΛΕΣ ΚΑΙ Ο…

Gepostet von Α.Ο.Δαμάστας am Montag, 10. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected