Κατηγορίες
Basket

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ανακοίνωσε τον Νίκο Οικονόμου!

Ο Νίκος Οικονόμου είναι ο νέος Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Αυτό ανακοίνωσε η ομάδα της Ημαθίας, που προχωρά σε μια σπουδαία συνεργασία που μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει στα παιδιά της περιοχής.

Αναλυτικά :

«Μεταγραφική ΒΟΜΒΑ!!

Η πλέον πομπώδης, πολύκροτη αλλά και ουσιώδης προσθήκη στην πολυετή ιστορία του συλλόγου μας λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά! Στο κατώφλι της συμπλήρωσης 40 ετών από την ίδρυση μας ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΤΟΛΜΟΥΜΕ, ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ τον κατά κοινή ομολογία σπουδαιότερο μπασκετάνθρωπο που παραβρέθηκε διαχρονικά στα γήπεδα της πόλης μας αλλα και του νομού μας! Με χαρά, υπερηφάνια και συγκίνηση ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον coach Νίκο Οικονόμου, που αισίως αποτελεί τον νέο υπεύθυνο των ακαδημιών μας!

Κίνηση ενδεικτική της φιλοσοφίας του τμήματος, καθώς ανέκαθεν το κέντρο βαρύτητας και ενδιαφέροντος αφορούσε τις αναπτυξιακές του ηλικίες! Φιλοσοφία που ακολουθούμε παραδοσιακά και που θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε πιστά στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον! Άλλωστε αυτό αποτελεί σημείο συνάντησης και ταύτισης απόψεων, αλλά και όρο αδιαπραγμάτευτο από μέρους του νέου υπευθύνου ακαδημιών για την επίτευξη αγαστούς συνεργασίας!

Ο coach Νίκου Οικονόμου τίθεται επικεφαλής ενός οργανωμένου επιτελείου συνεργατών και καθίσταται ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον συντονισμό, την οργάνωση και εκτέλεση του προπονητικού προγράμματος όλων των αναπτυξιακών μας τμήματων, κάθε αγοριού και κοριτσιού δηλαδή ηλικίας 5 έως 15 ετών!

Εναποθέτουμε το μέλλον των παιδιών μας αλλά και το όραμα κάθε υγιώς σκεπτόμενου συμπολίτη μας στα χέρια ενός εκ των κορυφαίων στην ιστορία του αθλήματος!

Το basketball της πόλης μας άλλαξε!!

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια Basketball Academy by Nikos Oikonomou!»

Μεταγραφική ΒΟΜΒΑ!!Η πλέον πομπώδης, πολύκροτη αλλά και ουσιώδης προσθήκη στην πολυετή ιστορία του συλλόγου μας…

Gepostet von ΓΑΣ Αλεξάνδρεια BC am Mittwoch, 19. August 2020