Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαίο deal με Κεχαγιά για τη Θύελλα Σαρακηνών

Την απόκτηση του νεαρού Τάσου Κεχαγιά ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που υπήρχε στην θέση του φουνταριστού επιθετικού.

Όπως αναφέρει το Pellasports, ο Θεσσαλονικιός άσος που αγωνιζόταν στην αρχή της σεζόν στον ΠΟ Ν. Τρίγλιας και στην Football League μέχρι και τον Γενάρη, έχοντας κάποιες αρκετές συμμετοχές, αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και να κατηφορίσει στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στον Αστέρα Βλαχιώτη με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πετυχαίνοντας καθοριστικά τέρματα.

Πρόκειται για έναν 20χρονο υψηλόσωμο παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ιωνικού Διαβατών, όπου παρέμεινε μέχρι την προπέρσινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας και πέτυχε 20 τέρματα.

Από εκεί και μετά μετακόμισε στην Τρίγλια, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνοντας πτυχές του ταλέντου του.

Οι Πειρατές περιμένουν πολλά από τον νεαρό στράικερ βάση των συστάσεων που τον συνοδεύουν και η επιλογή τους να τον φέρουν στην ομάδα τους, αποτελεί μια επένδυση που θέλουν να πιστεύουν ότι θα αποδώσει και θα αποτελέσει τον κύριο εκφραστή των επιθετικών τους προσπαθειών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected