Basket

“Αγριεμένος” ο Giannis και 3-1 οι Bucks (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τη σφραγίδα του σε έναν ακόμη αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς και τους οδήγησε στη νίκη επί των Ορλάντο Μάτζικ με 121-106 οδηγώντας τη σειρά των πλέι οφ στο 3-1.

Πλέον χρειάζεται μία νίκη για να φτάσει στον ημιτελικό της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μαϊάμι – Ιντιάνα (3-0).

Ο Greek Freak άγγιξε το triple double με 31 πόντους, 15 ριμπάουντ και οχτώ ασίστ σε 33’36”. Ο Κρις Μίντλετον που ξεκίνησε με 2/10 στο παιχνίδι, άφησε το παρκέ με double double επίσης με 21 πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Οι Μπακς είχαν ραντεβού και πάλι με αρκετές από τις παιδικές τους ασθένειες. Η καλή τους άμυνα ήταν απούσα σε πολλές περιπτώσεις, δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην άμυνα των Μάτζικ, ώστε να βρει χώρους ο Γιάννης, ενώ δέχθηκαν και πολλά μακρινά σουτ, την ώρα που οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αποφύγουν τα λάθη. Όλα αυτά έκαναν τον αγώνα ντέρμπι με το προβάδισμα να εναλλάσσεται για τρία δεκάλεπτα.

Τα «ελάφια» με τον Greek Freak σε πρώτο πλάνο έδειξαν να ξεκολλάνε στην τέταρτη περίοδο, εκμεταλλευόμενοι και την αφύπνιση του Μίντλετον. Το 81-81 στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου έγινε 102-83. Ο Αντετοκούνμπο πήγε στον πάγκο για ανάσες και το Ορλάντο με τον Βούτσεβιτς βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει (107-100) μπαίνοντας στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Δεν μπορούσαν όμως να κάνουν το κάτι παραπάνω οι Μάτζικ. Οι Μπακς είχαν πλέον τον έλεγχο και έφτασαν στο 3-1 με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται μεθαύριο (26/8) στη φούσκα.

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected