Κατηγορίες
Super League 1

Παράσχος στον Απόλλωνα, τρεις οι πρώτες μεταγραφές

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε πρόσφατα στη μεγάλη κατηγορία, όμως τη νέα σεζόν δεν θα συνεχίσει με τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο 67χρονος κοουτσάρισε ήταν πέρσι στον πάγκο και κοουτσάρισε την ομάδα στο διπλό μπαράζ με την Ξάνθη, όμως τελικά αποτελεί παρελθόν από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τον διαδεχθεί ο Γιώργος Παράσχος. Ο 68χρονος είχε και στις αρχές του καλοκαιριού επί της ουσίας συμφωνήσει με τον σύλλογο, όμως η διαδικασία των μπαράζ «φρέναρε» τις εξελίξεις. Πολύπειρος, στη Ριζούπολη είχε βρεθεί και τη σεζόν 2017/18 όταν και οδήγησε τον Απόλλωνα στην παραμονή του, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ για την καθοριστική συμβολή του στην άνοδο της ομάδας μας στη Super League 1 με την παρουσία του στον πάγκο στα δύο μπαράζ με αντίπαλο την Ξάνθη.”

Απόλλων Σμύρνης: Υπέγραψαν Φερνάντεθ, Τσιλούλης, Σλίβκα ακολουθεί ο Ράιλι

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία»… τρέχει και σταδιακά «κλείνει» όλα τα ανοικτά της «μέτωπα» ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει στα «σαλόνια»

Στο… φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές «μηχανές» του Απόλλωνα Σμύρνης, που «τρέχει» και αυτό το κομμάτι ξέχωρα από εκείνο του προπονητή. Οπου ο Γιώργος Παράσχος λογίζεται ως ο νέος κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αφού σε περίπου 2,5 εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα και στη Ριζούπολη διαμορφώνουν σταδιακά το «παζλ» της νέας σεζόν.

*Ο Σωτήρης Τσιλούλης είναι και ουσιαστικά παίκτης του Απόλλωνα, αφού από μέρες οι δύο πλευρές έδειχναν κοντά σε συμφωνία. Ο 25χρονος ακραίος υπέγραψε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και μετά τον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ριζούπολη.

*Οπου θα έχει για συμπαίκτη τον Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Ισπανός ακραίος ήταν στη λίστα, από χθες η περίπτωσή του έδειχνε «τελειωμένη» και ο 30χρονος μετά τον Αστέρα Τρίπολης θα παίξει στη Super League και με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Επίσης και με εκείνον έπεσαν οι υπογραφές.

*Ομως δεν είναι το μόνο νέο πρόσωπο στην ομάδα. Ο Λιθουανός Βίκιντα Σλίβκα έφτασε στη χώρα μας, υπέγραψε (επίσης) και ο διεθνής 25χρονος χαφ (8άρι) λογίζεται και εκείνος παίκτης του Απόλλωνα.

*Οπως επί της ουσίας είναι και ο Αντίλ Ράιλι. Πρόκειται για «φρέσκο« πρόσωπο, που αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο 29χρονος Μαροκινός στόπερ έπαιζε το τελευταίο εξάμηνο στην πατρίδα του και την Καζαμπλάνκα (3/0), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην Ουμ Σαλάλ του Κουβέιτ. Με τον ύψους 1.86 κεντρικό αμυντικό υπάρχει προφορική συμφωνία.

Αρα ο Απόλλων έχει φτάσει τις 6+1 προσθήκες και έπεται συνέχεια (Λισγάρας, Φερνάντεζ, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ντομίνγκεζ, Σλίβκα+Ράιλι που δεν έχει υπογράψει).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected