Football League - Μεταγραφές

Ανακοινώνει Aleksic ο Πιερικός

Η προφορική συμφωνία του 29χρονου Σέρβου επιθετικού Μπόγιαν Άλεξιτς με τον Πιερικό παίρνει σάρκα και οστά και πλέον μπορεί να έρθει στην χώρα μας μετά το πρόβλημα που προέκυψε λόγω του covid-19 και της κατάστασης των ταξιδιώτικων οδηγιών.

Σύμφωνα με το pierikosnews, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί στη Κατερίνη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πιερικού, και να ενταχθεί με το υπόλοιπο ρόστερ υπό της οδηγίες του κόουτς Σάκη Παπαβασιλείου με τον οποίο είχε δουλέψει στην θητεία του στον ΑΕ Καραισκάκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Σέρβος φορ που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της Football League με τον ΑΟ Τρίκαλα ως βασικό στέλεχος της ομάδας. Ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην ΑΕ Καραϊσκάκης, OFK Beograd, Mladost Apatin, Vozdovac, Francavilla και Taranto.

Προ το πυλών ένας αμυντικός και δεκάρι

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Πιερικού κινείται για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του μεσοεπιθετικού, καθώς μετά την ξαφνική αποχώρηση Πετζαρομάν προέκυψε κενό σε αυτή τη θέση. Παγωμένο αλλά υπαρκτό είναι ακόμα το ενδεχόμενο απόκτησης Παντελιάδη-Παπατόλιου καθώς περιμένουν τις αποφάσεις της ομοσπονδίας για τις κατηγορίες ώστε να κινηθούν ανάλογα.

Τέλος υπενθυμίζουμε για το επόμενο φιλικό του Πιερικού απέναντι στην K19 του ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο 5/9 και ώρα 19:00 στο Α’ΔΑΚ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected