Κατηγορίες
Basket

Ήττα για τους Bucks με φωνές για τη διαιτησία (vids)

Με 2/2 βολές του Τζίμι Μπάτλερ στο φινάλε οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν με 116-114 των Μιλγουόκι Μπακς στην Disney World του Ορλάντο κι έκαναν το 2-0 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ωστόσο, τα «ελάφια» φωνάζουν για το φάουλ που χρεώθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς θεωρούν πως δεν υπήρξε επαφή. Ο κόουτς Μάικ Μπουντενχόλζερ έκανε αμέσως το challenge, οι διαιτητές είδαν ξανά τη φάση στο instant replay, αλλά δεν άλλαξαν την απόφασή τους.

«Προσπάθησα να κάνω δύσκολο το σουτ για τον Τζίμι. Οι διαιτητές είπαν πως υπήρχε επαφή. Μπορεί να υπήρχε. Έγινε ό,τι έγινε. Εγώ προσπάθησα απλά να δυσκολέψω το σουτ του, αλλά οι διαιτητές είπαν ότι υπήρχε επαφή. Νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου. Έχει τέσσερα δευτερόλεπτα, δεν πρόκειται να πασάρει, θα σουτάρει την μπάλα», αρκέστηκε να δηλώσει ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ μετά το τέλος του ματς.

Ο προπονητής των «ελαφιών», από την πλευρά του, επεσήμανε: «Θα έλεγα πως είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση, από το χρονικό σημείο που έγινε. Είναι μια δύσκολη δουλειά αυτή των διαιτητών. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους διαιτητές. Έχουμε, όμως, το δικό μας τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Θα διαφωνήσουμε με αυτήν την απόφαση, αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να δούμε το επόμενο».

Είχαν προηγηθεί 3/3 βολές του Κρις Μίντλετον, με τις οποίες οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν ισοφαρίσει 4.3’’ πριν από τη λήξη.

Ο Έλληνας διεθνής τελείωσε με 29π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, με τον Κρις Μίντλετον να έχει 23π., έξι ριμπάουντ και οκτώ ασίστ και τον Έρικ Μπλέντσο 16π. και εφτά ριμπάουντ. Επίσης 16π. μαζί με εφτά ριμπάουντ είχε ο Μπρουκ Λόπεζ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Στους 13π. έμεινε ο Τζίμι Μπάτλερ, μαζί με έξι ασίστ, από πλευράς νικητών. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γκόραν Ντράγκιτς με 23π., ο Τάιλερ Χίρο είχε 17π. και πέντε ριμπάουντ, ο Τζο Κράουντερ 16π. κι έξι ριμπάουντ και ο Μπαμ Αντεμπάγιο 15π. και εννέα ριμπάουντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected