Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δείγμα θετικό για τον Αλμωπό στο φιλικό των Σερρών

Στο δεύτερο φετινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε ο Αλμωπός Αριδαίας στις Σέρρες με αντίπαλο τον τοπικό Πανσερραϊκό, αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος, με τις δύο ομαδες να δείχνουν μεγάλη θέληση και πάθος.

Η ομάδα της Πέλλας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορουσε να έχει πετύχει κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες που δημιούργησε, με τους Βασίλη Αμαραντίδη, Ραφαήλ Πέττα και Άγγελο Μουτζούρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, έγιναν αρκετές αλλαγές και παρά τις ευκαιρίες εκατέρωθεν δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ και ετσι τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η εικόνα του Αλμωπού ήταν θετική, ο τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ κ. Γιώργος Τυριακίδης είδε αυτό που ήθελε, βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή και έδειξε τα καλά στοιχεία της ομοιογένειάς του. Ωστόσο, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, θα προχωρήσει και στις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις, όταν αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται του χρόνου τα «Λιοντάρια», αλλά περιμένει και την εσωτερική ενίσχυση με τους παίκτες που ανήκουν ήδη στην ομάδα αλλά δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Διαγκόζης): Καβουσάκης (45′ Γουναρίδης), Ζέρης, Γερόλυμος, Καλί, Κασμερίδης, Ψάλτης, Όμο ( 65′ Γιανναράκης), Τσιμίκας, Κόντσι (60′ Παπαβασιλείου), Στεργίδης (70′ Μασκανάκης), Γκούρτσας (75΄Τσάπαρης)

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, υπό δοκιμήν, Τριανταφυλλίδης, Ρογγότης, Μουτζούρης, Ασλαμπάλογλου, Μάνιος, Πέττας, Γκέσιος, Έππας, Αμαραντίδης. Αγωνίστηκαν και οι Προκοπίου, Μαγγίζης, Βενέτης, Μπαξεβάνος, Νικολίτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected