Κατηγορίες
Γενικά

Ολοκλήρωση Σχολής Προπονητών UEFA C-ΕΠΣ Ημαθίας (photos)

Ολοκληρώθηκε κατά το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2020 η Β/ Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C που είχε οριστεί να διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην περιοχή της Ημαθίας, υπό τους αυστηρούς κανόνες που έχει θέσει η Πολιτεία, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Σχολής εξετάστηκαν στο πρακτικό σκέλοςκαι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προπονητές, που δεν είχαν ολοκληρώσει τη φοίτηση τους κατά το διήμερο 7 και 8 Ιουλίου 2020, υπό την εποπτεία των εκπαιδευτών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κ.κ. Γιάννη Γκίση και Θωμά Μεταξά.

Οι υποψήφιοι προπονητές εξετάστηκαν σε διαφορά θέματα, ξεκινώντας νωρίς το πρωί της Δευτέρας από το Ξενοδοχείο VERIOPOLIS (θεωρητικό σκέλος) καιολοκληρώνοντας το επόμενο πρωί στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων (πρακτικό σκέλος).

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο της Σχολής, όπως άλλωστε είχε συμβεί και τον προηγούμενο Φεβρουάριο και Ιούλιο, όταν είχαν πραγματοποιηθεί οι εργασίες των πρώτων σταδίων αυτής.

Τα αποτελέσματα των εξεταζόμενων προπονητών αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected