Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο 78ος τελικός Κυπέλλου είναι προ των πυλών, αν την τελευταία στιγμή δεν έχουμε πάλι κάποιο απρόοπτο. ΑΕΚ και Ολυμπιακός σήμερα (21:00) θα κοντραριστούν στον Βόλο για την κούπα.

Το σπουδαίο ματς που πέρασε από…χίλια κύματα μέχρι την οριστική διεξαγωγή του, θα απολαύσουν απόψε οι θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar, στη Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας.

Μπορεί να ξεκίνησε χθες το πρωτάθλημα της Super League, αλλά έχει παραμείνει… εκκρεμότητα η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά από δύο αναβολές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι απόψε στο Βόλο (η τρίτη έδρα μετά την Ριζούπολη και το ΟΑΚΑ!) θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση θέλει το τρόπαιο, όπως έκανε το 2016 με τον ίδιο αντίπαλο, ενώ ο ΟΣΦΠ στοχεύει στο νταμπλ. Ιδιαιτερότητα στον αποψινό τελικό ότι τόσο ο Μάσιμο Καρέρα, όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές μόνο από το περσινό ρόστερ (όσους παρέμειναν) και όχι τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι.

Οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να υποβληθούν σε εξετάσεις για τον Covid-19 πριν τον τελικό, βάσει των κανονισμών και του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Και ευτυχώς τόσο τα τεστ της ΑΕΚ, όσο και αυτά του Ολυμπιακού ήταν αρνητικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα διεξαγωγής του τελικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected