Κατηγορίες
Basket

Τζάμπολ χωρίς κόσμο στο Κύπελλο Ανδρών, στην Αθήνα αγωνίζεται ο Φίλιππος Βέροιας

Τζάμπολ κάνει η νέα αγωνιστική σεζόν με την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε μια χρονιά που ξεκινάει με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Στη μάχη μπαίνουν οι ομάδες της Α2 Ανδρών, καθώς την τρέχουσα χρονιά αυτές τις Β’ Εθνικής δεν θα συμμετάσχουν, με τους περισσότερους προπονητές να βλέπουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια ως δυνατά φιλικά προετοιμασίας, με τις ομάδες να μην είναι έτοιμες ή να μην έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους.

Στα δύο παιχνίδια που θα λάβουν τόπο σήμερα ο Κόροιβος θα υποδεχθεί στην Αμαλιάδα την Καρδίτσα και η Καβάλα στο «Αλ. Δημόγλου» τον Αμύντα.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Κόροιβος αναμένεται να παρουσιάσει ένα νεανικό σύνολο, έχοντας δώσει τα κλειδιά στον Κώστα Δελέγκο, ο οποίος έδειξε την δουλειά του στη διετία που βρέθηκε στον Απόλλωνα Πατρών. Τα σπουδαιότερα ονόματα στην ομάδα της Ηλείας, η οποία κράτησε μόνο τον Ανδρέα Μπεκρή, είναι οι Γιάννης Μιχαλούτσος και Γιώργος Παπαδιονυσίου, παίκτες με εμπειρία, ενώ το υπόλοιπο σύνολο αποτελεί ερωτηματικό. Η Καρδίτσα κράτησε στον πάγκο της τον Κώστα Κομποδιέτα, ενώ έχασε σημαντικές μονάδες όπως οι Δημήτρης Γράβας, Παναγιώτης Ερμείδης, Μάκης Θέος, Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Τριανταφύλλου. Παρέμειναν οι Νίκος Κακλαμάνος και Νίκος Καλλές, ενώ αποκτήθηκαν παίκτες με τεράστια εμπειρία σαν τους Μάριο Ματαλών και Γιάννης Βαβάτσικο αλλά και οι Νάσος Γκρέκας, Θοδωρής Καρράς και Νίκος Παπαρέγκας.

Στην Καβάλα η τοπική Ένωση θα συνεχίσει με τον Νίκο Πενταζίδη στον πάγκο της, ενώ προχώρησε σε πλήρη ανανέωση. Σπουδαιότερο προσθήκη η σούπερ σκόρερ, Νεκτάριος Μάρουσιτς, ενώ αποκτήθηκαν και οι ανερχόμενοι Φίλιππος Βακουφτσής, Ανδρέας Κασιούμης , Κώστας Αμπατζάς, Γιάννης Καρακεχαγιάς και Παναγιώτης Ζαραιδώνης, αλλά και ο έμπειρος Βασίλης Πάτρας. Ο Μάης Κωνσταντινίδης μετά από δυο επιτυχημένες χρονιές στη Δάφνη Δαφνίου μεταπήδησε στον Υμηττό, έχοντας αρκετούς παίκτες μαζί του από την προηγούμενη του ομάδα. Ο Αμύντας ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από τις όποιες παλινωδίες έφερε η υπόθεση των Αντριάνο Τοπάλι και Τζόι Γκάτζο, με τους δυο τους να αγωνίζονται κανονικά και τους «πορτοκαλί» να μην δίνουν έκταση. Σπουδαία και η προσθήκη του Γιασέρ Σαλέχ, ενώ αποκτήθηκαν από την Πεντέλη και οι Ορέστης Μπέλη και Κωνσταντίνος Τάγαρης. Παρέμειναν οι πολύπειροι Λεωνίδας Ζούπας, Θοδωρής Βαρδιάνος και Παναγιώτης Κουκουνιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής :

Σάββατο 12/9

Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Καρδίτσα Αναστόπουλος Αντ.-Νάστος-Τσιμπούρης (Κωστής)
Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Αμύντας Λόρτος-Λουλουδιάδης-Αγραφιώτης Ιωάν. (Μπρίγκος)

Κυριακή 13/9

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Ψυχικό Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.-Χατζημπαλίδης (Στουπίδης)
Χ. Αγγουράκης 17.00 Δάφνη Δαφνίου-Ολυμπιακός Μπίκας-Σκούτας-Καλογερόπουλος Φ. (Ελευθεριάδης)
Στρέφη 17.00 Τρίτων-Πανερυθραϊκός Καλδίρης-Τσόλακος-Γιακείμη (Άκελ)
Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Απόλλων Πάτρας Τσώνος-Ζακεστίδης-Μηλαπίδης (Πετρόπουλος)
Μετς 16.00 Παγκράτι-Φίλιππος Βέροιας Παντελίδης-Κοντίλης-Ντάνος (Τζουβάρας)
Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Αγρίνιο Καρπάνος-Κωνσταντινίδου-Μαρινάκης (Ντίνος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected