Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Τρίπολη και τη Super League ο Φώτης Σγουρής

Σπουδαίο άλμα στην καριέρα του Φώτη Σγουρή!

Ο 18χρονος (29/04/2002) τερματοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΟ Τρίγλιας, που συμμετείχε στο τελευταίο πρωτάθλημα της Football League και από σήμερα ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, που πιστεύει στην αξία του.

Αναλυτικά :

«Η Διοίκηση, αλλά και όλη η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π.Ο. Τρίγλιας, συγχαίρει θερμά τον Φώτη Σγουρή για την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης, μια από τις »σταθερές αξίες» της Super League της Χώρας μας εδώ και 14 χρόνια, που την έχει εκπροσωπήσει με επιτυχία στην Ευρώπη, φτάνοντας στους Ομίλους του Europa League την περίοδο 2014 – 15!

Σαν σύλλογος είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να συγχαρούμε δημόσια, για δεύτερη φορά, μέσα σε δύο εβδομάδες, τον Φώτη, αφού προηγήθηκε η εισαγωγή του στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 28 Αυγούστου, μια ακόμα απόδειξη ότι, εφόσον υπάρχει θέληση και σωστός προγραμματισμός, μπορούν να συνυπάρξουν αθλητισμός σε υψηλό επίπεδο και επιτυχίες στο πολύ σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης, με την μετάβαση στην τριτοβάθμια!

Η συγκεκριμένη μεταγραφή βέβαια ολοκληρώθηκε ,αφού πρώτα προηγήθηκε απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή του Φώτη σε προπονήσεις της ομάδας της Τρίπολης, από την οποία θα παρουσιαστεί επίσημα την Δευτέρα! Σε χθεσινή επικοινωνία μας με τον 18χρονο γκολκίπερ ,ρωτώντας τον για τις πρώτες του εικόνες από το νέο του περιβάλλον, έδειξε εντυπωσιασμένος από τις εξαιρετικές, υψηλού επιπέδου, εγκαταστάσεις του Αστέρα, ενω η υποδοχή της οποίας έτυχε από όλους τους ανθρώπους της ομάδας της Τρίπολης ήταν ιδιαίτερα θερμή».

Η Διοίκηση, αλλά και όλη η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π.Ο. Τρίγλιας, συγχαίρει θερμά τον Φώτη Σγουρή για την μεταγραφή…

Gepostet von TRIGLIA P.O.T am Samstag, 12. September 2020