Basket

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την Αττική θέτουν σε αμφιβολία τη διεξαγωγή του “Final 8”

Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η ελληνική κυβέρνηση «ακυρώνουν» την παρουσία κόσμου και το BCL δέχεται πλέον έντονες πιέσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην αλλαγή έδρας διεξαγωγής των αγώνων.

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (15/09) νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από την Τετάρτη (16/09) και για δύο εβδομάδες, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Μεταξύ αυτών, σημειώνεται πως αναστέλλονται τα υπαίθρια θεάματα, οι συναυλίες και παρεμφερείς πολιτιστικές – ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αλλά και η λειτουργία κέντρων διασκέδασης, ενώ θα γίνεται χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση, αλλά μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις, αντιλαμβάνονται την κατάσταση που επικρατεί και δεν εμφανίζονται αισιόδοξοι για την παρουσία έστω ενός ποσοστού φιλάθλων.

Η πανδημία της νόσου Covid-19 έχει δημιουργήσει πολλά, κοινωνικά και οικονομικά, προβλήματα και στη χώρα μας και αναμένεται να συμπαρασύρει και την ευρωπαϊκή διοργάνωση της FIBA.

Επιπροσθέτως, το οικονομικό πλήγμα που θα υποστεί η «Βασίλισσα», αλλά και το BCL, προβλέπεται καθώς το κόστος της φιλοξενίας της τελικής φάσης, όπως είχε επισημάνει ο Πατρίκ Κομνηνός στη Συνέντευξη Τύπου της Αθήνας, υπολογίζεται περίπου στο 1.5 εκατομμύριο Ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected