Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πάει για τη ρελάνς με Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ, ακόμη πιο…ζεστή η ΑΕΚ για Σάκχοφ!

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Τούμπα με καλύτερους οικονομικά όρους και με μεγαλύτερη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μπενφίκα. “Εγώ θα προσπαθήσω να πείσω τον παίκτη και τον κ. Σαββίδη να μείνει μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν”, είπε ο Πορτογάλος τεχνικός εκφράζοντας την αγωνία του να έχει το Δημήτρη Γιαννούλη στην φετινή σεζόν που έχει ξεκινήσει με την μεγάλη φιλοδοξία της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Όπως αναφέρει το Sport24, όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον τον Ιβάν Σαββίδη δεν θα χρειαστεί να να προσπαθήσει πολύ για να τον πείσει να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να μείνει ο Γιαννούλης στην Τούμπα. Κι αυτό διότι φαίνεται να είναι δεδομένη η απόφαση της οικογένειας Σαββίδη και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όχι μόνο να μην αποδεχθεί προτάσεις για τον νεαρό ακραίο αμυντικό αλλά και να κρατήσει τον ίδιο ποδοσφαιριστή στην Τούμπα ευχαριστημένο και χωρίς να έχει στο μυαλό του μια μεταγραφή, τουλάχιστον άμεσα, για το εξωτερικό.

Για να το καταφέρει, θα κληθεί ο ποδοσφαιριστής να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του, με καλύτερους οικονομικά όρους και παράλληλη αύξηση της ρήτρας που αυτή τη στιγμή φτάνει στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να του προταθεί ακόμη και διπλασιασμός στις αποδοχές του, που τη δεδομένη στιγμή του είναι στις 300.000 ευρώ.

Έφυγε και ο Σάκχοφ (pic) | ΠΑΟΚ Εβγκέν Σάκχοφ | PAOK24

AEK: “Αγκαλιάζει” τον Σάκχοφ

Η ΑΕΚ προχωρά την υπόθεση του Γεβγιέν Σάκχοφ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός τεχνικού διευθυντή και προπονητή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Σε συμφωνία με τον Γεβγιέν Σάκχοφ για την ένταξή του στην ΑΕΚ, έχει έρθει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ιλια Ιβιτς. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Ουκρανό μέσο, επιβεβαιώνεται απόλυτα, όπως συνέβη και με την περίπτωση του αριστερού μπακ Ραντόνια που επίσης αποκαλύψαμε.

Ο Σάκχοφ έκανε πρωταθλητισμό με τον ΠΑΟΚ, και ήταν από τους παίκτες-κλειδιά σε αρκετά μεγάλα διαστήματα των περιόδων που κατέκτησε τρόπαια. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την ιταλική Λέτσε και αγωνίστηκε μαζί της στη Serie A, ωστόσο η ομάδα υποβιβάστηκε και εκείνος πλέον καλείται να την ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτό το ενδεχόμενο, το να παίξει δηλαδή στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, δεν του αρέσει ιδιαίτερα, γι αυτό και ψάχνει τον τρόπο να απεγκλωβιστεί από την Λέτσε. Προτάθηκε λοιπόν στην ΑΕΚ ως μία περίπτωση εφικτή, καθώς σύμφωνα με όσα τουλάχιστον μεταφέρει πλευρά του, μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Αυτό είναι που περιμένει η ΑΕΚ για να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του, η οποία υπάρχει ήδη σε προφορική μορφή, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε καλό δρόμο στις μεταξύ τους συζητήσεις για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ως προφίλ επίσης, ο Σάκχοφ είναι κοντά σε αυτό που αναζητά για τη μεσαία γραμμή της, ψηλός, με καλή τεχνική κατάρτιση, ικανότητα στη δημιουργία παιχνιδιού αλλά και στο να βρίσκει δίχτυα.

Σε περίπτωση που οι συζητήσεις έχουν αίσια κατάληξη, η Ένωση θα αποτελέσει τον πέμπτο κατά σειρά ποδοσφαιρικό σταθμο στην καριέρα του Σάκχοφ μετά από τις Ντνίπρο, Άρσενα Κιέβου (δανεικός), ΠΑΟΚ και Λέτσε, με τον 29χρονο μέσο να έχει παρουσία σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας και να μετράει μάλιστα και 6 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε επίπεδο Ανδρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected