Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΟΦΗ : “Πλήρωσε” την καθυστέρηση στις μεταγραφές, φεύγει για Ντουμπάι με ποσό ρεκόρ ο Φιγκεϊρέδο!

Το παιχνίδι πήγε όπως προβλεπόταν. Και ο ΟΦΗ πλήρωσε το μοναδικό λάθος: Την έλλειψη επιλογών σε εξτρέμ και επίθεση

Η άμυνα κόντρα στον Απόλλωνα λειτούργησε άψογα, ο ΟΦΗ δέχτηκε μόλις μια φάση σε 94 λεπτά αγώνα και η ευστροφία του Νταμπό να δώσει στον Σάλαϊ έτοιμο γκολ ήταν και η φάση που έκρινε το ματς. Άλλωστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, μια φάση θα το έκρινε, όπως φαίνεται μέχρι τώρα σε όλα τα προκριματικά και η ομάδα που θα την έκανε, θα έπαιρνε και τη νίκη. Ο Φιγκεϊρέντο στο 42′ στην μοναδική φάση που είχε ο ΟΦΗ σε όλο το ματς, δεν την έκανε γκολ ενώ ο Απόλλωνας την έκανε.

Ο αποκλεισμός είναι πικρός γιατί ο Απόλλωνας δεν άξιζε την πρόκριση περισσότερο από τον ΟΦΗ. Αν ήταν ένα ματς πρωταθλήματος, θα λέγαμε πως η ισοπαλία θα τους είχε όλους ευχαριστημένους. Ο ΟΦΗ πλήρωσε αυτό που φωνάζουν όλοι και έχουν δίκιο: Την καθυστερημένη έλευση παικτών στα άκρα της επίθεσης καθώς και μια έμπειρη λύση πίσω από τον Φιγκεϊρέντο. Ο ΟΦΗ πλήρωσε ξεκάθαρα τις καθυστερημένες αφίξεις παικτών που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά μπροστά.

Απέναντι σε μια ομάδα που διαφημιζόταν για την ποιότητα της και όμως δεν την έδειξε μέσα στο γήπεδο o OΦΗ πήγε με 1,5 εξτρέμ (Σαρδινέρο, Βαζ), έναν επιθετικό που από την μια παίζει συνεχόμενα εδώ και 1,5 χρόνο και από την άλλη το μυαλό του είναι στις προτάσεις. Οπότε; Οπότε πήγε ο ΟΦΗ σε ένα ματς που δεν είχε επιλογές που δεν του έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση ακόμα περισσότερο.

Ο ΟΦΗ αποκλείστηκε γιατί καθυστέρησε να προχωρήσει το μεταγραφικό του πλάνο και να προσφέρει στον Σίμο έξτρα επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα να έχει δεμένα τα χέρια του. Ο Σίμος λοιπόν, στην παρούσα φάση, έχει την λιγότερη ευθύνη. Με το ρόστερ που έχει στην διάθεση του, κάνει ότι μπορεί και κόντρα στον Απόλλωνα παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Τα προβλήματα θα λυθούν μόνο όταν θα έρθουν παίκτες, που πρέπει να έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην χαθεί και άλλος χρόνος.

Πιθανόν το τελευταίο ματς του Φιγκεϊρέντο, φεύγει για το Ντουμπάι με πώληση – ρεκόρ για τον ΟΦΗ!

Με ένα ποσό που αγγίζει και το 1 εκ. ευρώ, ο Βραζιλιάνος φορ βρίσκεται περισσότερο εκτός ΟΦΗ παρά εντός.

Μετά την Fujairah FC, ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως στον ΟΦΗ έφτασε πρόταση από μια ακόμα ομάδα του Ντουμπάι και συγκεκριμένα από την Αλ Βασλ. Η Αλ Βασλ φαίνεται αυτήν την στιγμή να αποτελεί το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο ενώ έχει φτάσει ήδη επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΟΦΗ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Όπως γίνεται κατανοητό και με την δεύτερη πρόταση, μετά από αυτήν την Fujairah FC, να είναι πολύ μεγαλύτερη από την πρώτη, στον ΟΦΗ δεν μπορούν να πουν πλέον όχι για έναν παίκτη που μέσω της ομάδας η χρηματιστηριακή του αξία ανέβηκε στο 200%, έναν χρόνο μετά από την μεταγραφή του από την Λιθουανία και την Ζαλγκίρις Κάουνας όπου τον εντόπισε μέσω σκάουτινγκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Αλ Βασλ ανέρχεται σε ένα ποσό που φτάνει στο 1 εκ. ευρώ και οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί καθόλου το ενδεχόμενο να αγωνίστηκε ο Φιγκϊρέντο για τελευταία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

*με στοιχεία από το gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected