Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη νίκη της Μπάγερν, διέσυρε με 8 γκολ τη Σάλκε! (vid)

Η Μπάγερν μπήκε εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα διαλύοντας την Σάλκε στην «Αλιάνζ Αρίνα» με 8-0 για την 1η αγωνιστική της Budesliga.

Μοιάζει σα να σκορπά τον τρόμο η «ταξιαρχία» της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Κίμιχ, ο Γκνάμπρι με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 19’ διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Μίλερ έστρωσε ιδανικά στον Γκορέτσκα, ο οποίος με υποδειγματικό τελείωμα έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Ήταν το πρώτο του γκολ σε πρεμιέρα μετά από οκτ΄χρόνια.

Στο 3-0 οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λεβαντόφσκι από τον Κάμπακ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πολωνός στράϊκερ για το 3-0. Ο «Λέβα» σκοράρει εδώ και επτά συνεχόμενα χρόνια την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ σκοράρει και για δέκα συνεχόμενα ματς κόντρα στην Σάλκε.
Στο 41’ η Μπάγερν έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Σούλε σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη η Μπάγερν μπήκε δυνατά και στο 47’ μετά από ασίστ του Σανέ, ο Γκνάμπρι έκανε το 4-0.

Στο 59’ το σκηνικό επαναλήφθηκε ίδιο και απαράλλακτο με τον Γκνάμπρι να κάνει το 5-0 φτάνοντας στο προσωπικό του χατ-τρικ.

Στο 70’ ήταν η σειρά του Τόμας Μίλερ να σκοράρει για το 6-0 των γηπεδούχων μετά από ασίστ του Λεβαντόφσκι.

Στο 72’ η ασταμάτητη Μπάγερν έκανε το 7-0. Ασίστ του Κίμιχ, κούρσα του Σανέ και πρώτο του γκολ, κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Στο 81’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 8-0. Πολύ ωραία προσπάθεια του 17χρονου Μουσιάλα, σουτ μέσα από την περιοχή και το όγδοο γκολ, σκορ – ρεκόρ για πρεμιέρα.

Η Μπάγερν παρέμεινε αήττητη για 31 συνεχόμενα ματς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected