Κατηγορίες
Super League 1

Με ευρεία νίκη η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φετινή Super League (photos)

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο νέο πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας σε μεγάλο βραδιά τον Κώστα Φορτούνη.

Περίπου μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για την περσινή αγωνιστική σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με το… δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν, μια και επιβλήθηκαν 3-0 των Αρκάδων στο φαληρικό γήπεδο, για την 2η αγωνιστική της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε «πιασμένο» στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν μπορούσε να βγάλει ένταση στο παιχνίδι του, ωστόσο, όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως με την είσοδο του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μέσος πήρε την… μπαγκέτα του, άνοιξε το παιχνίδι των Πειραιωτών και ήταν αυτός που έβαλε τις… βάσεις για το «τρίποντο» με το όμορφο τέρμα που πέτυχε στο 59’, ενώ σημαντική συμβολή είχε και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος σημείωσε τα δύο άλλα τέρματα της ομάδας του (64’, 88’).

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Φορτούνης), Καμαρά, Μπουχαλάκης (86’ Καφού), Ραντζέλοβιτς (46’ Μασούρας), Βαλμπουενά (71’ Μπρούνο), Ελ Αραμπί (67’ Χασάν).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ (46’ Καστάνο), Μουνάφο (83’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα (68’ Φερνάντεζ), Μπαράλες, Τιλίκα (68’ Κρέσπι), Αλί Μπαμπά (56’ Σίτο).

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected