Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική νίκη για τον Ηρακλή κόντρα στη Νίκη Αγκαθιάς

Μετά από την πιθανότατα καλύτερη εμφάνιση των φιλικών, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Νίκη Αγκαθιάς εντός έδρας, αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια.

Όπως αναφέρει το Soccerpractor, η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Ο Θωμάς Τσίτας κέρδισε δυο πέναλτι, τα οποία μετέτρεψαν σε γκολ οι Παναγιωτίδης (1-0 στο 25΄) και Κανακούδης (3-0 στο 60΄). Ενδιάμεσα για τον Ημίθεο σκόραρε ο νεαρός Μάντικας, στο 35΄ για το 2-0.

Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Μετάι στο 42΄ και για τους Ημαθιώτες ο Καλογιαννίδης στο 15΄.

Ντεμπούτο για δύο

Πρεμιέρα για τον Ηρακλή έκαναν οι νεοαποκτηθέντες μέσοι, Γιώργος Ιορδανίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ από τους «κυανόλευκους» έλειψε ο Ηλίας Μέλκας. Το επόμενο φιλικό θα δοθεί σε μια εβδομάδα, το Σάββατο εντός με τον Αετό Βαρβάρας.

Στο γήπεδο ο Παύλος Καθάριος

Το φιλικό παρακολούθησε ο Παύλος Καθάριος, που συζητά για την ένταξή του στον Ηρακλή και δείχνει κοντά, με το θέμα να ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα, πιθανότατα θετικά. Ο πρώην εξτρέμ της Καβάλας έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ξάνθη, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νέστο Χρυσούπολης και Πύδνα Κίτρους.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πέππας, Παπαϊωννου, Μετάι, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Κανακούδης, Παπαδημητρίου, Μαγκούτης, Πουρτουλίδης, Τσίτας, Μάντικας. Έπαιξαν και οι Αθανασίου, Αποστόλου, Καρακίτσιος, Φουρκιώτης, Χατζηπαναγής, Βαλσαμάς, Γ. Παπαδόπουλος, Κοβάτσης, Ιορδανίδης, Πιπερτζής, Εμμανουηλίδης.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Ιωαννίδης, Καλυβιώτης, Τσιούχας, Ράδης, Μωυσίδης Γ., Τσουλχάι, Βασάρας, Ζυγκερίδης, Καλογιαννίδης, Κωστογλίδης, Κυριαλάνης. Έπαιξαν και οι Πάνου, Μπαταλαμάς, Γκιλιόπουλος, Μωυσίδης Ν., Αβραάμ, Σεραφειμίδης, Τερζής, Ευθυμίου, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected