Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον Πλατανιά. Θα δηλώσει τελικά στη Football League:

Μια απόφαση που όπως είναι φυσιολογικό έχει προκαλέσει αίσθηση, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, με δεδομένο ότι ο Πλατανιάς είχε διαγράψει τα προηγούμενα χρόνια την πορεία που είχε ενώ μόλις πέρσι βρέθηκε μια ανάσα από την επιστροφή του στη Super League.

‘Οπως αποδείχτηκε, όλα συνέβησαν αστραπιαία τις τελευταίες ώρες και παρότι ο Μανώλης Μαθιουλάκης ανακοίνωσε εδώ και λίγο καιρό ότι αφήνει την ΠΑΕ, λύση δεν βρέθηκε. Η ομάδα του Πλατανιά λόγω του covid-19 και της κατάστασης που επικρατεί, περιήλθε σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο, με τις γνωστές συνέπειες που αυτό επέφερε.

Όπως αναφέρει το Athlitiko, ο κόσμος του Πλατανιά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα ζητούν ευθύνες για το ότι τα πράγματα οδηγήθηκαν σε αυτό το τραγικό σημείο, με συνέπεια η ομάδα να διαλύει!

Για την ώρα, υπάρχει μεν η εναλλακτική της Football League, αλλά το ζήτημα είναι εάν ο Πλατανιάς θα τολμήσει να κάνει το βήμα… Στην προκήρυξη που έχει αποσταλεί στις ΠΑΕ και στις οποίες συνοδεύει σχετικό έντυπο για τις δηλώσεις συμμετοχής, περιλαμβάνεται πάλι η προϋπόθεση της υπογραφής από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, επομένως ο Πλατανιάς παραμένει στο επίπεδο που ήταν και μέχρι και πριν από λίγες ώρες, αφού είναι σαφές ότι ο Μανώλης Μαθιουλάκης δεν θέλει να υπογράψει ο ίδιος ως επικεφαλής.

Ως εκ τούτου, διαφαίνεται πως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Πλατανιάς θ’ αγωνιστεί στην Football League και από ‘κει και πέρα μένει να φανεί εάν ενδεχομένως μπορεί να “στριμωχτεί” στην Γ’ Εθνική, κάτι που δείχνει πάντως απίθανο όταν το πρωτάθλημα πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, ή ενδεχομένως η επόμενη “λύση” θα είναι το τοπικό. Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η κλήρωση στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας Χανίων…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected