Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική βραδιά και η αποψινή στο “Cafe στο 90′”!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την Σεν Γκάλεν (21:30) και μοναδικό στόχο έχει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα για την πρόκριση της στους ομίλους του Europa League.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας, που ξεκίνησε δυναμικά και τη φετινή σεζόν με σπουδαίες μεταδόσεις!

Η Ένωση βρίσκεται από χθες στην Ελβετία για την αναμέτρηση με την Σεν Γκάλεν. Η ΑΕΚ προπονήθηκε τελευταία φορά χθες πριν από το σημερινό αγώνα και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της.

Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε στην αποστολή τους Σάκχοφ και Γκαρσία ενώ στην ενδεκάδα πρόκειται να επιστρέψουν οι Μάνταλος – Κρίστιτσιτς, όπως όλα δείχνουν. Συγκεκριμένα και απ΄ότι φαίνεται η Ένωση θα παραταχθεί με 4-3-3 και όχι με 3-5-2 στη σημερινή αναμέτρηση.

Κάτω από τα δοκάρια φυσικά θα βρεθεί ο Τσιντώντας, στο δεξί άκρο της άμυνας ένας εκ των Μπακάκη – Βασιλαντωνόπουλο, στο αριστερό ο Ινσούα ενώ την άμυνα θα συμπληρώνουν οι Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι. Ως εξάρι θα αγωνιστεί ο Σιμόες ενώ οι Κρίστιτσιτς – Μάνταλος θα είναι οι υπόλοιποι δύο στο κέντρο.

Στην επίθεση οι Μάρκο Λιβάια και Καρίμ Ανσαριφάρντ θα πλαισιώνουν από τα άκρα τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected