Κατηγορίες
Αθλήματα

Ηράκλειο: Πέντε ελληνόπουλα στα ημιτελικά!

Οι Σόνια Κατσάλη, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Ανδρέας Λοϊζάς, Σταύρος Μαστρογαμβράκης και Χρήστος Γκλαβάς, καθώς και η Ελληνογαλλίδα Γεωργία Καλαμάρη, θα συνεχίσουν στα ημιτελικά των μονών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στο Ηράκλειο.

Με πολλές επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα συνεχίζεται το τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe που φιλοξενείται στον Ηράκλειο Ο.Α.Α. στην Κρήτη. Στα αγόρια, οι 3 από τους 4 ημιφιναλίστ είναι από τη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Χρήστος Γκλαβάς επικράτησε του Αριστοτέλη Θεοχάρη με 6-2, 6-4 και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Στάυρο Μαστρογαμβράκη, που κέρδισε τον Γάλλο Charles Leguillon με 6-0, 6-1.

Στον άλλον ημιτελικό θα παίξει ο Ανδρέας Λοϊζάς, ο οποίος κέρδισε τον Δημήτρη Μπουνάκη με 6-2, 6-4. Ο Ανδρέας θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό Luc Wieland, που απέκλεισε το Νο.1 του ταμπλό, τον Ολλανδό Jayden Tjong, με 6-4, 6-1.

Στα κορίτσια, η Σόνια Κατσάλη επικράτησε της Αλεξάνδρας Μάγια με 6-4, 6-4 και θα παίξει με την κορυφαία του ταμπλό, Γεωργία Καλαμάρη, που επικράτησε πολύ δύσκολα της Μαρίας Τσιρώνη με 7-5, 3-6, 7-6 (3).

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου προκρίθηκε επίσης στα ημιτελικά, κερδίζοντας τη Μυρτώ Πρωιμάκη με 6-1, 6-2, και θα παίξει με την Ισραηλινή Sapir Cohen, Νο.2 στο ταμπλό, που κέρδισε την Αθηνά Γρηγοριάδου με 7-5, 6-4.

Με πολλές ελληνικές εκπροσωπήσεις συνεχίζονται και τα ταμπλό των διπλών. Στα αγόρια τα 3 από τα 4 ζευγάρια των ημιτελικών είναι ελληνικά, με τους Γκλαβά/Μαστρογαμβράκη, Άγγελο Αυγέρη/Στέφανο Πουρναρόπουλο και Νίκο Μπακιρτζή/Ανδρέα Λοϊζά να μπαίνουν στα ημιτελικά.

Στα κορίτσια και οι δυο ημιτελικοί έχουν ελληνικό χρώμα. Οι Εβελίνα Λαμπράκη και Μυρτώ Πρωιμάκη θα αντιμετωπίσουν τις Μερόπη Μπατζή και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, ενώ οι Γεωργία Καλαμάρη και Αλεξάνδρα Μάγια θα παίξουν με τις Σόνια Κατσάλη και Μαρία Τσιρώνη.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected