Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στο Αιγάλεω ο Salim Cisse

Την απόκτηση του Σαλίμ Σισέ ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα το Αιγάλεω.

Ο 28χρονος (24/12/1992) επιθετικός από τη Γουϊνέα, πέντε φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του, έπαιξε το τελευταίο εξάμηνο στην πορτογαλική Ανάντια και παλαιότερα σε Αμαράντε, Τρίκαλα, Πόλι Ίασι, Ολανένσε, Σπόρτιγκ Λισαβόνας Β, Βιτόρια Σετουμπάλ, Κοΐμπρα, Αρούκα και Αρέτσο.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Salim Cisse.

Ο 28χρονος επιθετικός ύψους 1.85 έχει καταγωγή από Νέα Γουινέα και είναι γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου του 1992 στο Conakry.

Ο αριστεροπόδαρος παίκτης μετράει αρκετές συμμετοχές στη πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας όπου έπαιζε από το 2013 μέχρι το 2017, με τις: FC Arouca, Sporting, Vitória και στη Ρουμανική Politehnica Iasi. Στη χώρα μας έχει αγωνισθεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος 201 -20, με την ομάδα ΑΟ Τρίκαλα. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Πορτογαλικής Αναντια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλά τέρματα τη νέα αγωνιστική χρονιά.”

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Salim cisse….

Gepostet von Αιγάλεω ΑΟ / Official am Dienstag, 29. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected