Football League - Μεταγραφές

Μεταγραφών συνέχεια για τον Ιάλυσο

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Ιάλυσος, που “τρέχει” με τη συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Οι νησιώτες ανακοίνωσαν την προσθήκη του 24χρονου (02/05/1996) ακραίου αμυντικού, Παναγιώτη Βολονάκη (φωτ) που αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον Ατσαλένιο (πριν σε ΑΕ Νεάπολης, ΑΣ Ρόδου, Ιάλυσο, Πλατανιά U20, Ολυμπιακό U20), του 23χρονου αμυντικού, Γιάννη Αποστολάτου που επιστρέφει μετά τη θητεία του στον Αστέρα Παστίδας και του 22χρονου (27/07/1998) τερματοφύλακα Δημήτρη Τσιγάρου από την Καλαμάτα, παλαιότερα σε Οστάνδη Β και ΑΕΡ Αφάντου.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τρεις ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Βολονάκη, Γιάννη Αποστολάτο και Δημήτρη Τσιγάρο.

Ο Παναγιώτης είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Ατσαλένιου.

Ο Γιάννης είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό. Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Αστέρα Παστίδας.

Ο Δημήτρης είναι 21 ετών τερματοφύλακας και πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Α.Ε.Ρ.Α ενώ έχει παίξει και στην ομάδα της Καλαμάτας.

Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τρεις…

Gepostet von Ialisos FC / ΓΑΣ Ιάλυσος am Dienstag, 29. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected