Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αλέξανδρος Παπατζίκος θα αγωνιστεί στον Πλατανιά

Όπως είναι γνωστό, ο Παπατζίκος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΑΟ Χανιά, όντας ένας από τους βασικούς παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει μια ανάσα από την ιστορική άνοδο στη Super League το 2014.

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στην Γ’ Εθνική κι έτσι ο Πλατανιάς γίνεται ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του.

Αυτό που μέτρησε στην απόφαση του Παπατζίκου να έρθει στα Χανιά, ήταν η θέληση του να επιστρέψει στην πόλη με την οποία είναι πολύ δεμένος και έχει περάσει πολύ όμορφα χρόνια. Ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής όπως είναι γνωστό αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο με επιτυχία στον Ιωνικό, βοηθώντας τον να κατακτήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2. Ειδικότερα, με την ομάδα της Νίκαιας μέτρησε 12 συμμετοχές.

Όπως αναφέρει το Athlitiko, η μεταγραφή του Παπατζίκου στον Πλατανιά επιβεβαιώνει την προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να ολοκληρώσουν μία προς μία τις κινήσεις που πρέπει έτσι ώστε να μετουσιωθεί η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected