Football League - Μεταγραφές

Η Ρόδος φέρνει στην Ελλάδα τον Federico Rasic (vid)

Μεταγραφή στα…σκαριά για την ομάδα της Ρόδου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του xxsports.org έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Φεντερίκο Ράσιτς.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μεταγραφή από το «πάνω» ράφι, αφού μέχρι πρότινος ο Αργεντίνος επιθετικός αγωνιζόταν στην πρώτη Επαγγελματική Κατηγορία της Κύπρου με την φανέλα της ΑΕ Πάφου.

Μάλιστα, τη φετινή χρονιά σε 25 συμμετοχές κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα 7 φορές. Διαθέτει τεράστια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλα ονόματα ομάδων του εξωτερικού όπως η Χιμνάσια Λα Πλάτα, Άμκαρ Περ, Αρσενάλ Ντε Σεραντί και Άρσεναλ Τούλα. Ακόμη, το 2016 είχε ακουστεί έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, από το ρόστερ της ομάδας αποχώρησε ο Δαμιανός Γκίνης, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ο.Φ.Ιεράπετρας και στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο έμπειρος μέσος αν και ανανέωσε την συνεργασία του με τα «ελάφια», εντούτοις η καθυστέρηση που σημειώθηκε στο να υπογράψει το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο, είχε σαν αποτέλεσμα να αναζητήσει αλλού την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected