Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρόκριση στη…ρώσικη ρουλέτα για την Τότεναμ! (vids)

Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας (Βέρνερ 19’/ Λαμέλα 83′), η Τότεναμ απέκλεισε την Τσέλσι στα πέναλτι (5-4) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Μουρίνιο, που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο γκολ του Βέρνερ με τη φανέλα της Τσέλσι, αλλά κατάφερε και ισοφάρισε με τον Λαμέλα λίγο πριν τη λήξη, οδηγώντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Στη «ρώσικη ρουλέτα», τα «σπιρούνια» επικράτησαν με 5-4, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι μπλε πήραν από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντας από το πρώτο δεκάλεπτο 75% κατοχή της μπάλας.

Στο 17ο λεπτό ο Γιορίς απέκρουσε το δυνατό σουτ του Χάντσον Οντόι, αλλά δύο λεπτά αργότερα, οι μπλε πήραν το προβάδισμα. Ο Αθπιλικουέτα απέφυγε με τρομερή ντρίμπλα τον Ρεγκιλόν από τα δεξιά, έδωσε στον Βέρνερ, κι αυτός με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1.

Η Τότεναμ προσπάθησε να απαντήσει και έχασε ευκαιρία στο 35ο λεπτό με τον Λαμέλα να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Μεντί απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, τα «σπιρούνια» ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν στο 50ό λεπτό με τον Μεντί να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Ρεγκιλόν.

Η Τσέλσι έχασε ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη στο 73ο λεπτό με τον Βέρνερ και λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση.

Ο Ρεγκιλόν με σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Λαμέλα στη μικρή περιοχή, ο οποίος στο 83ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Συνθέσεις

Τότεναμ : Γιορίς, Τανγανγκά (70′ Κέιν), Ντάιερ, Αντερβάιρελντ, Οριέ, Ρεγκιλιόν, Ντομπελέ, Σισοκό, Φερνάντες (63′ Χόμπιεργκ), Λαμέλα, Μπεργκγουϊν (76′ Μούρα)

Τσέλσι : Μεντί, Αθπικουλέτα, Τσίλγουελ (66′ Παλμιέρι), Ζουμά, Τομόρι, Κόβασιτς (70′ Καντέ), Ζορζίνιο, Βέρνερ, Οντόι, Μάουντ, Ζιρού (76′ Άμπραχαμ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected