Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια απορία : Αυτός είναι όντως ο Σέρχιο Ρεγκιλόν ή ο Γιουσέιν Μπολτ; (vid)

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τότεναμ πραγματοποίησε ο Σέρχιο Ρεγκιλόν κόντρα στην Τσέλσι και κατάφερε να κερδίσει με το «καλημέρα» τις εντυπώσεις.

Ο 23χρονος μπακ, στο πρώτο του ματς με τα «σπιρούνια» κόντρα στην Τσέλσι, κατέγραψε την πρώτη του ασίστ. Μετά από εξαιρετική ενέργεια, σέντραρε στον Λαμέλα, και ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως έβγαλε τη σέντρα -ακριβείας- με το αδύναμο του πόδι το δεξί.

Δεν έμεινε όμως μόνο στην καταπληκτική πάσα καθώς νωρίτερα είχε μία ακόμα φάση που ξεσήκωσε τον Μουρίνιο, από τον πάγκο για να τον χειροκροτήσει.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ισπανός μπακ έδειξε πως στο σπριντ δεν τον πιάνει κανένας! Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι στην προσπάθεια του να βγει στην αντεπίθεση, κόπηκε αποτελεσματικά από τον Ρεγκιλόν, ο οποίος τον «κυνηγούσε» από αρκετά μέτρα πιο πίσω.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βλέποντας το θετικό ντεμπούτο του Ρεγκιλόν, μόνο ευχαριστημένος μπορεί να έμεινε, ελπίζοντας να βοηθήσει σε τέτοιο βαθμό και στα επόμενα παιχνίδια της Τότεναμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected