Κατηγορίες
Basket

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ναύαρχου Βότση, αντιπάλου των Αετών και ΑΟΚ Βέροιας

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έδωσε χθες Τρίτη (29/9) το πρώτο επίσημο ματς για φέτος.

Ο Ναύαρχος Βότσης επικράτησε για το Κύπελλο ΕΚΑΣΘ της Ολυμπιάδας Άνω Πόλης με 81-50, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, κάτι που απέδειξαν από το ξεκίνημα οι νεαροί αθλητές των γηπεδούχων, μπαίνοντας στο ματς με ενέργεια και όρεξη και κατορθώνοντας από νωρίς να χτίσουν ένα σημαντικό προβάδισμα.

Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε εξαιρετική διάθεση και καλό πρόσωπο και δεν δυσκολεύτηκε να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Αχιλλέα Περαίας (Παρασκευή 2/10).

Ναύαρχος Βότσης (Μυστιλιάδης-Μανωλόπουλος): Μηντζαρίδης 12(2), Πασσαρής 2, Μανδράς 10, Κογκαλίδης 2, Ιωάννου 2, Πυδαράκης 4, Δάρατζης 2, Τραπεζάνογλου 8, Ντούνης 17, Τσιώνης 10(2), Καπόνης 10(1), Σούκερας 2.

Ολυμπιάδα Άνω Πόλης (Ιγνατίδης): Διαμαντίδης 2, Τερζάκης Π., Θώμος 12(3), Τσιούφας 10, Ματρόζος, Τερζάκης Γ. 10(2), Κανέλης, Γιαννάκης 4, Δεληγιάννης 4, Μπαλότογλου 2, Τζελέπης 6(1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected