Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβαρας η Άννα Κρητικού

Μεταγραφή για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Η νεοφώτιστη στην Α Εθνική, ανακοίνωσε την απόκτηση της 16χρονης τερματοφύλακα, Άννας Κρητικού (φωτ. κάτω δεξιά), η οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ και παλαιότερα στις Ελπίδες Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση :

“Στα σαλόνια της Α Εθνικής παραμένει η 16χρονη τερματοφύλακας Άννα Κρητικού και φέτος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της πολλά υποσχόμενης ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βάρβαρας Ημαθίας.

Η Άννα μετά την επιτυχημένη πορεία της στις Ελπίδες Καρδίτσας πέρασε στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ όπου εντάχθηκε στο roster των ισοβίων πρωταθλητριών της χώρας και για φέτος πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας.

Η έφηβη τερματοφύλακας μετά από σκληρή δουλειά που άρχισε στα 11 της χρόνια από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες περνώντας από όλες τις κατηγορίες του γυναίκειου Πρωταθλήματος για να φτάσει πέρυσι στην Α κατηγορία.

Για την μαθήτρια της Β Λυκείου το ποδόσφαιρο ειναι η μεγάλη της αγάπη όπου αφιερώνει πολλές ώρες την ημέρα για να προπονηθεί με στόχο να βελτιώνεται διαρκώς στη θέση της goalkeeper.

Για την 16χρονη Άννα μεγάλη σημασία έχει η πειθαρχία η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα, καθώς όπως αναφέρει «το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα με πολλές ατομικές απαιτήσεις».

Η διοίκηση καλωσορίζει την ΑΝΝΑ και της εύχεται καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..Στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβαρας η Άννα Κρητικού …Στα σαλόνια της Α Εθνικής παραμένει η 16χρονη…

Gepostet von Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβαρας F.C am Mittwoch, 30. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected