Κατηγορίες
Διάφορα

Ληστές έκαναν το λάθος να μπουν σε σπίτι 67χρονης γιαγιάς που είχε μαύρη ζώνη στο Jiu-Jitsu!

Η Lorenza Marrujo μπορεί να είναι μικρή – σε ύψος μικρότερη από 1.60 – αλλά τη Δευτέρα το βράδυ, η 67χρονη απέδειξε ότι μπορεί να βάλει κάτω πολύ υψηλότερους άνδρες!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Marrujo αντιμετώπισε εισβολέα στο διαμέρισμά της Fontana σε ένα συγκρότημα για ηλικιωμένους.

«Καθώς πλησίαζε προς μένα, είπα,« Πίσω »αμέσως,» είπε η Marrujo, ο οποίος είχε 26 χρόνια εκπαίδευσης πολεμικών τεχνών.

Ο άντρας άκουσε και έφυγε από το διαμέρισμά της, αλλά δεν το έκανε για τη νύχτα, εισέβαλε στο διαμέρισμα της 81χρονης Elizabeth McCray’s – της φίλης και του γείτονα της Marrujo.

«Με άρπαξε και με κούνησε», είπε ο McCray. «Και κατέβηκα στο πάτωμα.»

Ο Μαρούο άκουσε τις κραυγές του ΜακΚρέι και αμέσως πήγε να βοηθήσει.

«Έσφιξα τον εαυτό μου ανάμεσα σε αυτόν και σε αυτόν», είπε ο Μαρούτζο. «Έβαλα τη μαμά στο πλάι, και πήδηξα πάνω του και διάτρησα αυτόν και τα πάντα και είχα το μπαστούνι στον λαιμό του».

Η Μαρούτζου είπε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον εισβολέα, γι ‘αυτό άλλαξε θέσεις για να τον κρατήσει κάτω με τα χέρια της.

«Σηκώθηκε και προσπάθησε να στρίψει το χέρι μου, αλλά την ίδια στιγμή, το έστριψα και το γύρισα πολύ γρήγορα και έλεγε:« Με πληγώνεις, με πληγώνεις », είπε ο Μαρούτζο. «Και είπα,« δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει τι σου συμβαίνει. Δεν είχατε δικαίωμα να πληγώσετε ένα ηλικιωμένο άτομο. ”

«Δεν περίμενα ότι η μικρή κυρία θα ήταν τόσο γενναία», είπε ο McCray για τη φίλη της. «Είπα,« Θα ​​μπορούσατε να είστε προσεκτικοί, θα μας σκοτώσει. »Είπε,« Όχι απόψε ».

Ο McCray μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία και αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη μέρα. Ο ύποπτος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σωματικά, τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία που δεν συνιστά στους ανθρώπους να μεταπηδήσουν σε καταστάσεις όπως αυτή.

«Σας συνιστούμε να καλέσετε το 911 για βοήθεια έκτακτης ανάγκης, το οποίο, σε αυτήν την περίπτωση, το έκανε αυτό, και πήγε επίσης», είπε η Τζένι Βενζόρ, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Φοντάνα. «Αυτό που μου είπε είναι ότι ξεκίνησε η προπόνησή της και ήταν σαν μυϊκή μνήμη. Ήξερε ότι έπρεπε να βοηθήσει τον φίλο της. “

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected