Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Δύσκολη η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η πανδημία του Covid-19 έχει φέρει πολλές αλλαγές και ο Άνταμ Σίλβερ σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι πολύ δύσκολα η σεζόν του ΝΒΑ (που θα ξεκινήσει κοντά στον Δεκέμβρη) θα διακοπεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Άνταμ Σίλβερ δεν ανησυχεί για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο για κάποιες άλλες χώρες οι παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ πολύ δύσκολα θα παραβρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και σε περίπτωση που η Εθνική μας ομάδα εξασφαλίσει μια θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο MVP του ΝΒΑ δεν θα αγωνιστεί.

«Δεν το βλέπω πιθανό, αν αρχίσουμε αργά, να σταματήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δε φτάνει μόνο η περίοδος της διοργάνωσης στο Τόκιο, αλλά η προετοιμασία πριν και η ξεκούραση μετά.

Υπάρχουν τόσοι απίστευτοι παίκτες, που οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να παρατάξουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ανησυχώ για κάποιες άλλες εθνικές ομάδες που έχουν σταρ στη δική μας λίγκα και η απουσία τους θα κάνει τεράστια διαφορά. Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν» ανέφερε ο Σίλβερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected