Κατηγορίες
Super League 1

Ισόπαλο το ματς στο Αγρίνιο

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τις καλύτερες φάσεις στο ματς, άνοιξε το σκορ με τον Μπαράλες (45’+1′), αλλά μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι στέρησε τη νίκη μέσα στο Αγρίνιο (1-1).

Αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες σχεδόν σε όλο το ματς λόγω αποβολής του Βάντερσον (17′) και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Μπαράλες στο 45′, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) χάρη στο γκολ του Αριγίμπι (54′). Δοκάρι με τον Μουνάφο στο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους.

Δύο γκολ, ένα δοκάρι, ένα πέναλτι που μετατράπηκε σε φάουλ και αποβολή και αρκετές ευκαιρίες είχε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο όπου τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και πήραν από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι πάντως θα πρέπει να είναι αυτοί που έμειναν περισσότερο ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αφού αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 17′ και θα μπορούσαν να έχουν πάρει μέχρι και τη νίκη.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός : Κνετ, Τζανακάκης (70′ Μεδίνα), Βάντερσον, Λιάβας, Καρασαλίδης, Τσιγγάρας (70′ Ταχάρ), Ντάλσιο, Ντίαζ, Μάζουρεκ (84′ Μεντόζα), Αριγίμπι, Ματσόλα (90+1′ Βέργος)

Αστέρας Τρίπολης : Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασούλης, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Χιμένεθ (80′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ρέτζις (69′ Τιλίκα), Σίτο (69′ Αλιμπάμπα), Ριέρα (81′ Γκόμεζ), Μπαράλες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected