Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Λιντς του Μπιέλσα αρνείται να χάσει! (vid)

Ματσάρα στο Έλαντ Ρόουντ με την Μάντσεστερ Σίτι μένει στο 1-1 με την Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, με τους Πολίτες να πετάνε άλλους δυο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα τρομερά συναρπαστικό και σούπερ θεαματικό ματς έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (3/10) στο “Έλαντ Ρόουντ”, με τις Λιντες και Μάντσεστερ Σίτι να αποδίδουν αμφότερες εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και το φινάλε να τις βρίσκει να μένουν στο απολύτως δίκαιο 1-1.

Οι πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα προηγήθηκαν στο 17′ με υπέροχο σουτ του Στέρλινγκ εκτός περιοχής αλλά τα παγώνια του Μαρσέλο Μπιέλσα απάντησαν στο 59′ με τον Ροντρίγκο, με την Λιντς να μένει έτσι αήττητη για τρίτο διαδοχικό ματς και την Σίτι να έχει νέα οδυνηρή απώλεια βαθμών μετά την εντός έδρας ήττα από την Λέστερ την περασμένη Κυριακή.

Συνθέσεις

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Άιλινγκ, Κοχ, Κούπερ, Ντάλας, Φίλιπς, Κόστα, Κλιτς (77′ Ντέιβις), Ρόμπερτς (56′ Ροντρίγκο), Αλιόσκι (46′ Πόβεδα), Μπάμφορντ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Μεντί (72′ Άκε), Ντε Μπράινε, Ρόντρι, Φόντεν, Μαχρέζ (77′ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ, Τόρες (65′ Μπερνάρντο Σίλβα)

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected