Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πάρτι…κανονικό από τον Χάαλαντ και 4-0 η Ντόρτμουντ! (vid)

Η Ντόρτμουντ νίκησε εύκολα με 4-0 τη Φράιμπουργκ ενώ η Άιντραχτ πήγε στην κορυφή της Bundesliga μετά από τη νίκη της με 2-1 επί της Χοφενχάιμ.

H Ντόρτμουντ είχε σε πολύ καλή μέρα τους Έρλινγκ Χάλαντ και Τζιοβάνι Ρέινα. Ο Νορβηγός πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε ένα ακόμη ενώ ο Αμερικανός δημιούργησε τα τρία πρώτα γκολ για την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με τον Ρέινα να σερβίρει στον Χάλαντ και αυτός με τη σειρά του να μην αστοχεί και να διαμορφώνει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βεστφαλοί πάτησαν το πόδι στο γκάζι και στο 47′ ο Τσαν διαμόρφωσε το 2-0 με τον Ρέινα και πάλι δημιουργό. Στο 66ο λεπτό ο Αμερικανός ξεκίνησε μία ακόμη φάση με τον Χάλαντ να πετυχαίνει το τρίτο γκολ των γηπεδούχων και στο 92′ ο Νορβηγός έδωσε στον Πάσλακ για το τελικό 4-0.

Συνθέσεις

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Χιτς, Τσαν, Χούμελς, Ακάντζι, Μενιέ (84′ Πάσλακ), Μπέλινγχαμ (71′ Ντιλέινι), Βίτσελ, Γκερέιρο (84′ Σουλτς), Ρέινα (80′ Ρεϊνιέρ), Ρόις (71′ Μπράντ), Χάαλαντ

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Μίλερ, Γκίλντε (55′ Σλότερμπεκ), Λίνχαρτ, Χάιντς, Σμιντ (84′ Κούμπλερ), Σανταμαριά, Χόφλερ, Γκίντερ, Σάλαι (55′ Γκρίφο), Χόλερ (55′ Γεόνγκ), Πέτερσεν (55′ Κουόν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected